Mila Kunis şi soţul ei, Ashton Cutcher nu le vor cumpăra copiilor daruri de Crăciun: “Nu vrem să creştem nişte tâmpiţi”

5 Nov 2018

Actorii Mila Kunis şi Ashton Kutcher nu vor cumpără daruri de Crăciun copiilor, deoarece consideră că este o formă de răsfăţ.

Artista, spune că, împreună cu soţul ei, vor institui regula “fără daruri” pentru fetiţa lor, Wyatt, care are patru ani, şi pentru băieţelul Dimitri, în vârstă de trei ani.

Mila a declarat pentru “Entertainment Tonight”: Am luat această decizie, anul trecut, când Wyatt a primit de Crăciun o mulţime de daruri de la bunici. Au fost prea multe pentru ea, era copleşită, plus că era prea mică să înţeleagă ceva. Şi-n plus, copiii din ziua de astăzi nu se mai bucură când primesc doar o jucărie”.

“Nici măcar nu ştiu bine ce vor, pur şi simplu vor să primească ceva, orice. Le-am spus părinţilor noştri, i-am rugat să nu le mai aducă decât un singur cadou pentru fiecare. Tot ce vor primi în plus, vom dona instituţiilor caritabile. Încercăm să creăm o nouă tradiţie”, a mai spus actriţa.

“Şi în plus vreau să cresc nişte copii deschişi la minte, nu nişte tâmpiţi. Tâmpiţi sunt destui pe lume, n-am de gând să contribuim şi noi cu alţii”, a mai precizat Kunis.

SHARE