Prințesa Diana urma să joace alături de Kevin Costner în The Bodyguard 2, dar era îngrijorată de o posibilă scenă a unui sărut

30 Iun 2019 | scris de Anita Raicu

Într-un interviu acordat People TV, Kevin Costner a declarat că Prinţesa Diana a acceptat să joace rolul principal feminin într-un al doilea film The Bodyguard, dar că era îngrijorată de felul în care va fi percepută, dacă ar fi apărut într-o scenă în care ar fi fost sărutată.

Prințesa Diana urma să joace alături de Kevin Costner în The Bodyguard 2, dar era îngrijorată de o posibilă scenă a unui sărut

Potrivit lui Costner, Ducesa de York, Sarah Ferguson, a fost cea care l-a pus în legătură pe producători cu fosta soţie a Prinţului Charles, iar Lady D. a acceptat rolul. Marea ei temere a fost, însă, legată de o eventuală scenă a unui sărut.

”Producătorilor le-a plăcut foarte mult ideea de a face Bodyguard 2 cu Prinţesa Diana într-un rol similar cu cel jucat de Whitney. Timp de un an nu au ştiut foarte mulţi oameni despre acest plan. Îmi amintesc că a fost incredibil de drăguţă când m-a sunat să-mi pună întrebarea: «Vom avea o scenă în care ne sărutăm?»”, a povestit Costner.

Conform actorului american, Diana era îngrijorată de percepţia publicului privind astfel de scene având în vedere că viaţa ei era în continuare controlată şi analizată deşi divorţase de Prinţul de Wales.

”Am liniştit-o, i-am spus că probabil va exista şi aşa ceva, dar vom face astfel încât să fie bine”, a mai spus Costner.

Lady D. nu a apucat nici măcar să citească scenariul filmului, deoarece a murit în tragicul accident de pe 31 august 1997.


CLICK - Follow us on Google News