Nepoata Prinţesei Diana s-a logodit cu un milionar cu cinci ani mai în vârstă decât tatăl ei

Lady Kitty Spencer, nepoata prinţesei Diana şi vara Prinţilor William şi Harry ai Marii Britanii, s-a fi logodit cu Michael Lewis, un poten om de afaceri, în vârstă de 60 de ani, informeaază mirror.co.uk. .

Logodnicul este mai în vârstă cu cinci ani decât contele Charles Spencer, tatăl lui Kitty şi fratele mai mare al prinţesei Diana. Tânăra britanică a crescut în Cape Town, Africa de Sud.

Michael Lewis, și el originar din Africa de Sud, este preşedintele brandului de modă Foschini, având o avere estimată la peste 150 de milioane de dolari. Evident, a avut timp să mai treacă printr-un mariaj, fiind divorţat şi are trei copii. 

O sursă apropiată celor doi logodnici a declarat pentru tabloidul britanic Daily Mail că magnatul ar fi cerut-o de soţie pe nepoata prinţesei Diana înainte de Crăciun.

”Michael a cerut-o pe Kitty de soţie înainte de Crăciun. Kitty a petrecut Sărbătorile în Cape Town şi a dat vestea cea mare familiei şi prietenilor apropiaţi. Michael este foarte iubit de familia ei pentru că, în ciuda averii sale, este un om decent, discret şi apreciat de toţi“, ar fi declarat sursa citată.

Nepoata Prinţesei Diana s-a logodit cu un milionar cu cinci ani mai în vârstă decât tatăl ei

Lady Kitty Spencer alături de Michael Lewis, logodnicul său

Primele zvonuri despre relația dintre Lady Kitty Spencer şi Michael Lewis au apărut în mai 2018, însă cei doi au păstrat discreţia.

Kitty Spencer este un model de renume internaţional. A defilat pe cele mai mari podiumuri şi a apărut în cea mai recentă campanie a casei de modă Dolce & Gabbana. De asemenea, ea a atras atenţia tuturor prin apariţia sa la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, din mai 2018. 

Kitty Spencer avea doar 6 ani la moartea prinţesei Diana. Tatăl ei, Charles Spencer (53 de ani), al IX-lea Conte Spencer, este căsătorit cu modelul britanic Victoria Aitken (52 de ani). Prinţesa Diana mai are încă două surori mai mari, Lady Sarah McCorquodale (63 de ani) şi Lady Jane Fellowes (61 de ani).