Relaţie controversată. Prinţesa Norvegiei are un nou iubit, care se pretinde a fi şaman

15 Mai 2019 | scris de Monica Pavelescu

Prințesa norvegiană Martha Louise are un nou iubit. Până aici nimic anormal, în ciuda faptului că prințesa a ajuns la 47 de ani, dar când proaspătul iubit afirmă că vorbește cu spiritele, are puterea de a accesa nivelul subatomic, că poate reduce procesul de îmbătrânire și chiar că a vindecat cazuri de cancer, lucrurile se complică un pic...

  • Relaţie controversată. Prinţesa Norvegiei are un nou iubit, care se pretinde a fi şaman

Martha Louise, fiica regelui Harald şi a reginei Sonja şi sora mai mare a prinţului moştenitor Haakon, a stârnit multe controverse de-a lungul anilor şi a fost acuzată că-şi foloseşte statutul regal pentru a face bani. 

Martha Louise şi Durek Verett au confirmat faptul că au o relaţie romantică prin intermediul reţelei de socializare Instagram, duminică noapte. 

Durek Verrett, în vârstă de 44 de ani, fiul unei norvegiene de origine indiană şi al unui bărbat originar din Haiti, se autointitulează drept ”ghid spiritual şi tămăduitor cu har“ şi ”şaman de generaţia a şasea“, iar printre clienţii săi s-ar număra şi celebrităţi precum Gwyneth Paltrow. 

Cei doi iubiți îmbină deja utilul cu plăcutul, aflându-se într-un turneu intitulat ”Prinţesa şi Şamanul“,  în care, pentru doar 70 de dolari, auditorul ”într-o călătorie prin misterele vieții, prin exerciții șamanice, va fi consiliat despre cum să-şi accesezi puterea interioară, activându-și divinitatea”.

Acest nou derapaj al Prinţesei Martha Louise au stârnit reacţii puternice din partea presei şi a opiniei publice norvegiene.

”Din fericire, Norvegia a permis chiar şi figurilor regale să iubească pe cine vor. Şi această libertate de alegere include şamani. Nu aici este problema. Afacerea comercială, neo-religioasă pe care o face cu şamanul Durek, pe de altă parte, are toate motivele să fie criticată“, a scris jurnalista Ingeborg Senneset de la publicaţia Aftenposten.
 
O altă critică vizează faptul că cei doi folosesc Biserica St. Petri din Stavanger pentru acţiunile lor şamanice. 

SHARE