Prințul Charles ar avea nu unul, ci doi copii din flori

01 Iun 2019 | scris de Ioana Tomozei

În tinerețe, Prințul Charles a fost o adevărată problemă pentru familia regală britanică, multe dintre escapadele sale rămânând necunoscute, și cu ajutorul serviciilor secrete.

Prințul Charles ar avea nu unul, ci doi copii din flori

Globe, o revistă de scandal americană susține că prințul Charles mai are un fiu secret, care ar putea să ajungă pe tronul britanic. 

Deși nu cu o foarte mare credibilitate a informațiilor pe care le-a difuzat de-a lungul timpului, Globe scrie că Prințul Charles ar avea un fiu bastard, a cărei mamă ar fi o femeie din Canada.

Conform sursei citate, Camilla Parker nu a fost singura amantă a prințului, pe vremea când acesta a fost căsătorit cu Prințesa Diana. Charles a mai avut, din 1975,  o idilă ce a durat aproape două decenii, cu canadianca Janet Jenkins, angajată a consulatului britanic din Montreal.

În 1984, canadianca a născut un băiețel, Jason, care, spun jurnaliștii americani, seamănă perfect cu prințul Charles. 

”Am fost iubită prințului Charles timp de 16 ani. Am avut o relație lungă și la distanță… însă atunci când ne vedeam hainele zburau de pe noi și le lăsam acolo unde cădeau. Pe vremea aceea, niciunul nu foloseam metode de protecție. Niciunul nu ne-am gândit să ne protejăm', a declarat Janet Jenkins pentru Globe.

Janet Jenkins are acum 71 de ani și locuiește la Toronto. Canadianca a ținut să precizeze că a participat chiar la nunta lui Charles cu Diana în 1971, dar că acest fapt nu a împiedicat-o să devină amanta lui Charles, ultima noapte de dragoste dintre ei petrecându-se în iulie 1992, când prințul a invitat-o la casa familiei regale Highgrove din Gloucestershire, într-un weekend.

Jenkins a refuzat să vorbească despre fiul ei, Jason, și despre eventuala paternitate a lui Charles, spunând doar: ”Nu e treaba nimănui, e doar a mea'.

Dovada că Janet Jenkins și Charles aveau o relație sunt și niște scrisori pe care prințul i le-a trimis acesteia și care au fost scoase în 2015 la licitație, de colecționara Alicia Carrol, care a precizat că  le-a cumpărat chiar de la destinatară.

Palatul Buckingham nu a făcut nicio declarație referitoare la aceste afirmații.

De altfel, Jason Jenkins nu este singurul copil al cărui tată se pretinde a fi Prințul Charles. Simon Dorante-Day, un australian, pretinde că este rodul relației dintre Charles și Camilla Parker Bowles, conceput înainte ca prințul să se însoare cu Prințesa Diana.

”Știu că informația asta pare de necrezut, dar poate fi verificată. Dacă nu mă credeți, verificați-o! Sunt doar o persoană obișnuită ce a dorit să-și cunoască părinții biologici, și toate drumurile m-au condus la Camilla și Charles. Nu fac asta pentru bani, ci pentru simplul fapt că vreau să știu cine-mi sunt părinții”, a declarat australianul pentru o altă revistă de scandal - New Idea.

De asemenea, Charles and Camilla nu au comentat niciodată această informație.


CLICK - Follow us on Google News