Radu Mazăre se va căsători în penitenciar. 'A cerut-o prin telefon, nu a îngenuncheat'

07 Iun 2019 | scris de Ioana Tomozei

Radu Mazăre și-a cerut în căsătorie iubita și urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui, a anunțat fratele fostului primar al Constanței. Mazăre și-a cerut iubita prin telefon și, la ceremonie, va purta același costum pe care-l poartă în fața instanței.

Radu Mazăre se va căsători în penitenciar. 'A cerut-o prin telefon, nu a îngenuncheat'
Roxana Valentina Mihalache, iubita lui Radu Mazăre

”El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune și să fie nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să-și ia prietena în căsătorie.

O să fie două nunți într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu știu care e regulamentul, cum pot veni invitații. Trebuie să mă ocup de verighete și mai am și sarcini pe care mi le-a dat”, a declarat Mihai Mazăre, fratele fostului edil.

Colegul de celulă nu e o persoană cunoscută, a mai explicat Mihai Mazăre.

Mihai Mazăre a explicat și cum fostul primar și-a cerut iubita în căsătorie, pe Roxana: „Prin telefon a cerut-o. Nu cred că a îngenuncheat”.

”El are un costum, cred că o sa ia costumul cu care merge la Înalta Curte și la nuntă. Nu are ce să facă cu două costume acolo. O să folosim același costum. (...) Încă nu s-a decis cine o să fie nași.

Nu știe cum se poate face cununia religioasă și dacă poate să vină cu nași, cu preot aici. Din ce știu, sunt 10 persoane (au voie să participe). Familia lui și familia Roxanei, ea urmând să vină spre sfârșitul lunii”, a mai explicat fratele lui Radu Mazăre.

Cine este iubita lui Radu Mazăre: Roxana Valentina Mihalache

Fostă fotomodel, Roxana Valentina Mihalache l-a însoțit pe Radu Mazăre în perioada în care acesta a fost fugit în Madagascar. Mai mult, ea a dat explicaţii în faţa poliţiştilor din Madagascar pentru că însoţea un urmărit internaţional. Cei doi sunt împreună de zece ani.

După ce a renunţat la cariera de fotomodel şi-a deschis o casă de modă, apoi s-a ocupat de ţinutele lui Mazăre şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţei.

Nici când au început problemele cu legea, iubita lui Radu Mazăre nu l-a părăsit. După ce procurorii au cerut pentru prima dată arestarea preventivă a fostului primar, Roxana Valentina Mihalache a plecat împreună cu acesta în emisfera de sud. S-au ocupat amândoi de administrarea resortului construit de Mazăre în Madagascar.


CLICK - Follow us on Google News