Simona Halep dezminte că s-ar fi logodit și ar fi fost cerută în căsătorie

24 Noi 2019 | scris de Ioana Tomozei

Simona Halep a dezminţit, duminică seară, într-o postare pe contul ei de Facebook, presupusa logodnă cu iubitul ei Toni Iuruc.

Simona Halep dezminte că s-ar fi logodit și ar fi fost cerută în căsătorie

"Contrar ştirilor din mass-media română, vreau să confirm că nu sunt nici logodită şi nici nu am stabilit data nuntei", spune Halep.

"Înţeleg că trăiesc o viaţă care mă pune în atenţia publicului, însă zvonurile privind viaţa mea privată sunt nereale şi dezamăgitoare, aşa că vreau să-mi informez fanii prin acest mesaj că zvonurile sunt false", a precizat campioana din Constanţa, adăugând că va anunţa "negreşit orice ştiri fericite despre o viitoare logodnă".

Jurnalistul Decebal Rădulescu a anunţat, sâmbătă seară, la Digi Sport, că Simona Halep s-ar fi logodit şi chiar ar fi stabilit şi data nuntei, în septembrie 2020, după încheierea turneului de la Flushing Medows.  

*În acest moment, la Club Riva (Cafe del Măr) din staţiunea Mamaia are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ţinut la strict secret. În tradiţia machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: ”se dă semnul“.  

*Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul şi i-a cerut-o ca soţie pe Simona tatălui ei, Stere Halep.


CLICK - Follow us on Google News