Sophie Ayad, despre relația cu Țiriac: Îl iubesc pe Ion. A fost greu de înlocuit în orice fel

24 Dec 2019 | scris de Ioana Tomozei

Extrem de discretă în relația cu media din România, Sophie Ayad a oferit un singur interviu scuzându-se, timid, de fiecare dată, aproape rușinată, că povestea ei de iubire cu Ion Țiriac e doar o istorie veche.

Sophie Ayad, despre relația cu Țiriac: Îl iubesc pe Ion. A fost greu de înlocuit în orice fel

Libertatea a reușit să o convingă pe Sophie Ayad să vorbească despre relația cu Țiriac, despre cei doi copii pe care îi au împreună - Karim și Ioana, despre viața la Monte Carlo și despre România.

Sophie Ayad, despre cum ar descrie relația sa cu Ion Țiriac: ”Eu? Aș spune “foarte bine”. Dar întreabă-l pe el (râde zgomotos)… Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei. Relația cu Ion m-a influențat, absolut. Sunt puțini oameni la care mă uit, iar el a fost greu de înlocuit în orice fel

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”. 

Sophie Ayad, despre copiii săi: ”Toți merg foarte bine. Sunt foarte norocoasă și recunoscătoare pentru asta. Karim tocmai a absolvit Universitatea din Chicago, care e unul dintre cele mai bune colegii din SUA. Ioana a început universitatea anul trecut, aici, la Miami, iar Jasmin (rod al căsniciei sale cu un italian, de care a divorțat - N.R.) este la liceul din Miami și tocmai a fost acceptată în Miami City Ballet în această vară.

Sunt teribil de mândră de toți. Sunt binecuvântată cu copiii mei. Nu pentru că toate excelează academic, dar și pentru modul în care au crescut. În trei cuvinte, sunt onești, politicoși și cu inimă mare! În plus, sunt cu sunt adevărat cosmopoliți, pot trăi și supraviețui oriunde. Asta pentru că am trăit întotdeauna precum nomazii și sunt obișnuiți să se adapteze diferitelor culturi”.

Sophie Ayad, despre viața la Monaco: ”Monaco este Disneyland. Este o bulă, trăiești într-o bulă. Monaco este foarte convenabil și confortabil, dar am simțit, la un moment dat, că nu mai sunt eu. E doar o zonă confortabilă și atât. E un loc pentru leneși, nu este nici “ispiring”, nici “exciting”. Am părăsit Monaco în 2018, cu două genți sport și m-am gândit că voi reveni pentru a-mi împacheta restul lucrurilor, dar nu am făcut-o niciodată, îți vine să crezi? Am lăsat totul peste noapte și nu am privit niciodată în urmă. Și nici că mi-e dor de Monaco. Sincer? Am sentimente foarte amestecate cu privire la acel loc”.

Sophie Ayad, despre cum ar descrie România: ”Familie, frumusețe, natură, cultură și… mâncare bună! (...)

Iubesc România. Prima dată când m-am dus în România a fost la scurt timp după ce Ceaușescu a fost executat. Transformarea este pur și simplu incredibilă. Românii au multe de care să fie mândri, dar se plâng foarte mult de propria lor țară. Nimic nu este perfect. Uită-te la America. Cred că România merge bine, însă mai multă încredere în sine și o mai mică autodistrugere ar ajuta. Aveți atât de multe motive să fiți mândri de țara voastră!”.


CLICK - Follow us on Google News