«Dumnezeu mă încearcă!», Ștefan Bănică jr., tată pentru a treia oară — video

16 Dec 2018

Ştefan Bănică Jr. nu surpinde pe nimeni anunțând în mod public ceea ce lumea aștepta de multă vreme:va deveni tată pentru a treia oară.

Vestea că soția sa, Lavinia Pârva, este însărcinată, a fost dată de Ştefan, la finalul concertului de Crăciun de la Sala Palatului de sâmbătă, 15 decembrie. 

.Mesajul fost transmis la finalul unui cântec pe care artistul l-a dedicat fiicei pe care o are alături de Andreea Marin, Violeta, care a împlinit 11 ani 

”Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“, a spus Bănică. 

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit civil, în 2017, după şase ani de relaţie. Cei doi şi-au oficializat relaţia în mare secret, luându-şi prin surprindere prietenii, care au fost invitaţi la petrecere fără a şti, iniţial, ce sărbătoresc.

Ştefan Bănică mai are o fetiţă, în vârstă de 11 ani, din căsătoria cu Andreea Marin (2006-2013) şi un băiat în vârstă de 17 ani, Radu Ştefan Bănică, dintr-o relaţie de cinci ani cu Camelia Constantinescu. 

SHARE