Mama a 11 copii, la doar 31 de ani: «Mai vreau vreau să fiu însărcinată de încă patru ori»

11 Aug 2021 | scris de Anita Raicu

În ciuda faptului că este nevoită să schimbe aproximativ 600 de scutece pe săptămână, o mamă a unsprezece copii, care și-a petrecut ultimii aproape zece ani fiind însărcinată, declară că este nerăbdătoare să mai aibă câțiva în plus...

Mama a 11 copii, la doar 31 de ani: «Mai vreau vreau să fiu însărcinată de încă patru ori»

Britni Church, în vârstă de 32 de ani, alături de soțul Chris, în vârstă de 29 de ani, așteaptă cel de-al 12-lea copil.

Tânăra, care a avut primul copil la câteva zile după ce a împlinit 16 ani, le-a oferit urmăritorilor săi  de pe TikTok o actualizare despre starea celei mai recente sarcini.

Familia cheltuiește pentru îngrijirea celor mici 320 de dolari pe săptămână - cinci cutii de cereale, 66 de cutii de lapte și 600 de scutece.

În ciuda efortului financiar și fizic de întreținere a unei familii foarte mari, Britni a recunoscut că își dorește cel puțin încă patru copii - dar numai dacă și ceilalți copii vor manifesta deschidere față de această idee.

”Sper că vom încerca să avem încă o fată. Nu cred că aș avea vreodată mai mult de 15 copii, dar din nou nu m-am gândit niciodată că voi avea 11 copii. Am crezut că voi avea maximum patru copii.

Nu simt că am mulți copii - viața se trăiește normal. Dacă vreunul dintre copii ar spune„ nu mai poți avea un alt bebeluș, aș accepta că cer prea mult”, declară americanca.

Primul copil l-a născut la câteva zile după ce a aniversat 16 ani, apoi au urmat încă patru. În momentul în care s-a despărțit de primul soț, Britni era însărcinată cu al șaselea copil.

Mama din Arkansas City, Kansas, cu sediul în SUA, a avut primul ei copil, Crizman, în vârstă de 15 ani, la șase zile după a șaisprezecea aniversare cu fostul ei soț.

A petrecut trei ani crescându-și copiii singură, înainte de a-și întâlni actualul soț, în 2014.

Nu a trecut mult timp înainte ca cuplul să aibă primul copil împreună, Silas, în vara anului 2015, la un an după întâlnire - și apoi a urmatu imediat un altul. În 2016 au apărut pe lume și, surpriză, tripleții.

”M-am simțit extrem de rușinată în momentul în care am rămas însărcinată pentru a șasea oară, pentru că am vrut întotdeauna ca copiii mei să aibă același tată.

Dar când s-a născut Jesalyn, era atât de inocentă, prețioasă și frumoasă. Toată rușinea a dispărut imediat. Era perfectă.

A încetat să-mi mai pese de ce cred oamenii. Îmi place să am o familie mare - întotdeauna există cineva cu care să vorbesc”, a spus Britni.

O familie foarte mare impune și un program foarte încărcat, ceea ce face ca Britni să-și înceapă fiecare zi la 7 dimineața.

Într-o zi normală ea pregătește micul dejun pentru gașca ei, în timp ce își verifică e-mailurile la o cafea rapidă.

După ce copiii mai mari merg la școală, atenția și grija mamei se revarsă asupra bebelușilor tripleți.

Odată ce copiii dorm, ea pregătește cina și face curat cu ajutorul soțului.

De când au apărut și tripleții, au fost nevoiți să aducă îmbunătățiri și mașinii familiei, depășind cele 12 locuri disponibile, 

Casa cu cinci dormitoare a cuplului oferă deocamdată suficient spațiu pentru întreaga familie, dar, odată ce tripleții vor crește și vor părăsi dormitorul părinților, au de gând să facă locuibile  podul și subsolul 

”Adunăm o mulțime de priviri când ieșim în familie. Dacă lucrurile merg bine, sperăm să construim o casă la țară lângă un iaz mare, deoarece lui Chris îi place să pescuiască. Ne-ar plăcea să avem și niște animale. Poate că doi câini și o pisică ar fi un început bun”, expune Britni planurile de viitor ale familiei sale.


CLICK - Follow us on Google News