O italiancă și-a abandonat bebelușul la spital după ce a aflat că este infectat cu coronavirus

23 Oct 2020 | scris de Monica Pavelescu

O italiancă și-a abandonat fiica nouă născută într-un spital din Palermo, după ce a aflat că  este infectată cu noul coronavirus.

O italiancă și-a abandonat bebelușul la spital după ce a aflat că este infectat cu coronavirus

La câteva săptămâni după naștere, femeia a observat că fetița ei nu se simțea bine și a dus-o la camera de gardă a Spitalului de copii ”Di Cristina”.

Fetița a fost testată pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv. După ce a aflat, mama a dispărut fără urmă, părăsind spitalul după ce le-a zis medicilor că este ”mătușa” micuței, scrie ANSA.

Ulterior, când medicii au încercat să o contacteze pe mamă, la numărul de telefon lăsat la internarea copilului în spital, femeia cu care au discutat a spus, de asemenea, că este ”o mătușă”.

”Personalul medical a încercat zile în șir să o contacteze pe mamă, însă aceasta este de negăsit. Din acest motiv am anunțat poliția că avem de-a face cu un posibil caz de abandon”, a declarat Dr. Marilù Furnari, managerul spitalului.

Poliția urmează să clarifice aceste caz și să ia măsurile prevăzute de lege. Între timp, fetița se simte mult mai bine și, potrivit medicilor, nu mai are virusul.


CLICK - Follow us on Google News