Manevra unui şofer de TIR care evită în ultimul moment o bătrână - video

25 Aug 2021 | scris de Anita Raicu

Şoferul unui TIR și-a dovedit măiestria în a conduce după ce a evitat chiar în ultima clipă să lovească o bătrână de 90 de ani, care traversa neregulamentar șoseaua. Momentul este spectaculos şi a fost surprins de o cameră de supraveghere de pe DN 2 B.

Manevra unui şofer de TIR care evită în ultimul moment o bătrână - video

Potrivit IPJ Galaţi, miercuri, în jurul orei 10.30, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni, s-a produs un incident rutier soldat cu pagube materiale, cauzat de traversarea neregulamentară a unui pieton.

Un bărbat, de 37 de ani, din judeţul Buzău, aflat la volanul unui tir, care circula dinspre municipiul Galaţi către comuna Şendreni, a evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcţia de deplasare şi oprindu-se în gardul unui imobil. 

Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, au identificat pietonul în cauză. 

Este vorba de femeie, de 90 de ani, aceasta fiind sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară.


CLICK - Follow us on Google News