Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, primele declarații de la internare, în direct la Antena 3

18 Iun 2020 | scris de Monica Pavelescu

Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu au intervenit telefonic în emisiunea ”Sinteza zilei”, la Antena 3, pentru a oferi detalii despre modul în care au primit confirmarea infecției cu coronavirus și despre starea lor de sănătate.

Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, primele declarații de la internare, în direct la Antena 3

Considerând că situația în care se găsește reprezintă totuși o bună oportunitate de a-și promova noul single, Marcel Pavel și-a început relatarea cântându-l...

"Acum cinci zile a apărut pneumonia, imediat după ce am început filmările. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade, pentru că sunt luminile, noi cu perucile, cu costumațiile.

Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și acolo sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade.

Și aici a fost o problemă că eu am făcut șoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiționat că altfel de sufoci. Și iată că am făcut o dublă pneumonie.

Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul și s-a descoperit, pentru că am avut inspirația să fac o investigație pulmonară, că am dublă pneumonie.

Am avut dureri de cap, oculare, am gust, am miros, temperatura 37.5 - 38.8, dureri musculare. De asemenea insomnie, gât uscat, stare de vomă. Am fost sfătuit să fac investigatie de COVID.

Am primit rezultatul testului pe loc, nu m-au dus cu izoleta la spital, am venit cu mașina mea. 

Sunt bine, am cântat. M-am intalnit cu ceilalți colegi în spital, ei stau cu un etaj mai sus. Am vorbit tot telefonic cu ei", a povestit Marcel Pavel.

”Am fost testat, mi s-a adus la cunoștință că sunt pozitiv. M-am conformat regulilor, eu sunt asimptomatic, n-am nimic, dar stau cuminte și aștept ca rezultatele să fie negative și să pot pleca acasă.

Suntem într-o secție foarte frumoasă, totul e făcut cum trebuie. Mulțumesc tuturor celor ce s-au îngrijorat pentru mine și abia aștept să mă întorc pe platourile la  ”Te cunosc"”, a declarat Andrei Ștefănescu.

De reținut și dialogul generat de urarea absurdă pe care i-a făcut-o Gâdea lui Marcel Pavel: ”Să ai parte de zile puține și sănătate”. Cântărețul a replicat, după ceva secunde de ezitare, a îngăimat: ”Zile puține la spital, sper...”. Gâdea i-a confirmat că asta și-ar fi dorit să spună: ”Da, da, sigur că da!”.


CLICK - Follow us on Google News