Marcel Pușcaș, despre Ianis, cerându-i scuze lui Gică Hagi: «Decar va fi doar în mintea tatălui»

18 Dec 2020 | scris de Anita Raicu

Într-o postare intitulată "Nevoia de sapă şi nu de mapă, în fotbalul real", publicată pe contul personal de Facebook, Marcel Puşcaş spune ca aşteptările lui Gică Hagi de la fiul sau sunt rupte de realitate şi estimează că acesta ar putea face performanţă doar la echipa tatălui său. 

Marcel Pușcaș, despre Ianis, cerându-i scuze lui Gică Hagi: «Decar va fi doar în mintea tatălui»

Pușcaș consideră că povestea lui Ianis reprezintă drama tinerilor români crescuţi în "eprubeta subiectivă a propriului părinte"

"Ianis, un copil talentat. Născut, format, pt a fi "decar". Pentru a fi cu mapa pe teren, şi nu cu sapa!- zicea tatăl Gică. A fost crescut, în ciuda unor calităţi certe, în eprubeta subiectivă a propriului părinte.

Este drama multor tineri români.Este şi cazul lui GICĂ HAGI-tatăl. Părinţii vor să se regăsească în eventualul talent al copilului. În cazul lui Ianis, Gică l-a văzut un decar născut. E doar în filmul lui, al tatălui. L-a format şi crescut în acest spirit. Gică Hagi, a eşuat, şi va mai eşua.

Ianis # GICĂ. Departe este, departe va fi! IANIS, nu va putea juca mai nicăieri. Nici la Craiova, nici la FCSB, nici la CFR. Poate  juca doar la echipa tatălui, unde joacă doar el, şi-i mai trebuie 10 colegi!

Din păcate, asta-i realitatea, în ciuda părerilor false ale marilor purtători de opinie din presa română. A pudibonzilor.

Ianis, poate juca doar la Viitorul. Ianis are nevoie de un club al tatălui, un club doar pt el. O Românie a lui, în numele tatălui!

Nimic mai mult. Atunci, ne va încânta! Decar va fi doar în mintea tatălui.

PS. Scuze Gică, asta-i realitatea. Trezeşte-te!", a scris Marcel Pușcaș pe Facebook.


CLICK - Follow us on Google News