Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu: Mario, spaima medicilor și asistentelor de la Elias

21 Oct 2019 | scris de Monica Pavelescu

Accidentul produs în urmă cu o lună și jumătate de Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, continuă să stârnească discuții aprinse în spațiul public. 

Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu: Mario, spaima  medicilor și asistentelor de la Elias

Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie, soldat cu moartea unui alt tânăr, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani. Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

În cadrul unei emisiuni realizate de Gabi Safta la Radio Sport 1, Vali Guțu, unchiul victimei, a făcut o serie de afirmații care contravin cu informațiile venite dinspre spitalul Elias, cel în care Mario a fost internat după accident. În prezent, Mario Iorgulescu se află la o clinică din Italia. 

”După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu știa cine sunt. Mi-a spus că face școala de șoferi, dar îi este teamă să conducă în București mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ar putea și ea cădea victimă unui accident auto, cum a fost ăsta cu Mario. 

Știți ce mi-a spus asistenta, fără să știe că sunt unchiul? Că înainte ca Mario să fie scos din țară, el era deja scos de la aparate, și că asistentele nu se mai înțelegeau cu el! (...) Mario e scos de mult timp de la aparate, asta știm sigur, și ne revoltă informațiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. 

Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoțit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieșit din țară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape, că și dacă a fugit, doar face condiție fizică, iar justiția o să îl prindă în cele din urmă”, a povestit unchiul victimei.  

Duminică, Dumitru Dragomir i-a sugerat lui Gino Iorgulescu să le ofere copiilor bărbatului decedat în accident câte 500.000 de euro. Unchiul victimei nu e de acord cu propunerea venită dinspre Dragomir.

”(...)Am văzut că Dragomir avansează sume. Nu exista sume cu care să cumperi viața unui om. Sa înceteze cu speculațiile! Țin să fac o precizare. Nimeni din familia noastră nu a cerut vreun ban familiei Iorgulescu. Am primit un singur telefon de la fratele lui Gino, Vicențiu, care ne-a întrebat dacă se poate implica la înmormântare și altele, dar a fost refuzat categoric, Vrem dreptate, atât! (...) Banii lor sunt bani furați, nu avem nevoie de ei, noi muncim de dimineața până seara să avem bani, nu să furăm. 

Tot ce a apărut legat de bani e fals! Durerea este imensă, nu o poate cumpăra nimeni cu bani. Știm că atunci când faci crimă cu premeditare trebuie să plătești! Este crimă cu premeditare pentru că era beat și drogat la volan! Am mai auzit ceva revoltător, că Gino vrea să-l protejeze pe fiul lui și să nu-i spună încă cine a comis crima (...) Mă întreb când va afla și Mario că a comis o crimă, el este protejat”, a declarat unchiul victimei, la Radio Sport 1, în timpul emisiunii lui Gabi Safta. 


CLICK - Follow us on Google News