Costin Ștucan, întrebări pentru Gino Iorgulescu: 'E adevărat că l-ați externat înainte de terminarea tratamentului?'

13 Sep 2019 | scris de Monica Pavelescu

Jurnalistul Costin Ștucan comentează, într-o postare făcută pe pagina sa Facebook, anunțul Parchetului, care a comunicat rezultatele oficiale ale analizelor toxicologice făcute la Institutul de Medicină Legală în cazul Mario Iorgulescu. 

Costin Ștucan, întrebări pentru Gino Iorgulescu: 'E adevărat că l-ați externat înainte de terminarea tratamentului?'
Mario și Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu, în noaptea producerii accidentului, circula cu mai bine de 200 km/ oră pe o sosea din Bucuresti, iar, conform analizelor IML, lipsa oricărui reflex sau instinct de conservare era cauzată, conform analizelor prelevate, de consumul de alcool și cocaina. 

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, a anunțat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.

În postarea de pe Facebook, Costin Ștucan îi pune două întrebări șefulul LPF, Gino Iorgulescu, extrem de relevante în stabilirea adevăratelor cauze care au condus la producerea accidentului.

”Două întrebări pentru șeful LPF, , după apariția datelor teribile: 

1. E adevărat că Mario a fost internat într-o clinică de dezintoxicare de unde l-ați externat înainte de terminarea tratamentului?

2. E adevărat că i-ați cumpărat un Aston Martin ca urmare a unui șantaj emoțional legat de renunțarea la droguri?

Poate următorul comunicat al lui Iorgulescu va conține și răspunsurile la aceste două întrebări”, scrie Ștucan pe Facebook.


CLICK - Follow us on Google News