Matthew McConaughey a ales să nu-și vaccineze copiii împotriva Covid. «Vreau să am mai multe informații»

10 Noi 2021 | scris de Cristina Romanescu

În ultimele săptămâni, autoritățile americane au făcut demersurile necesare pentru demararea procesului de vaccinare anti-Covid a copiilor.

Matthew McConaughey a ales să nu-și vaccineze copiii împotriva Covid. «Vreau să am mai multe informații»

Săptămâna trecută, CDC a autorizat vaccinul Pfizer/BioNTech pentru utilizare de urgență la copiii cu vârste între 5 și 11 ani.

Într-un discurs ținut la summit-ul DealBook organizat de New York Times, actorul Matthew McConaughey, în vârstă de 52 de ani, și-a declarat reticența în a-și vaccina copiii.

”Nu aș susține vaccinarea obligatorie a copiilor. Vreau să aflu mai multe informații… Va veni un moment în care va trebui să iei poziție și să spui: ‘Care cifre sunt în favoarea mea?”, spune actorul american.

El a declarat că în acest moment alege să nu-și vaccineze copiii. McConaughey remarcă faptul că ”s-a spus doar că putem vaccina copiii”.

”Mă întrebi dacă eu cred că există vreun fel de înșelătorie sau teorie a conspirației? La naiba, nu, eu nu”.

McConaughey sugerează publicului să renunțe la o astfel de poveste, insistând că ”nu există o teorie a conspirației cu privire la vaccinuri”.

McConaughey, care vrea să candideze pentru funcția de guvernator al Texasului, spune că nu este împotriva vaccinurilor, ci vrea doar ”mai multe informații” despre ele.

”Sunt vaccinat. Soția mea este vaccinată”, menționează el. ”A ales” să îl facă, nu l-a făcut pentru că i s-a ”spus”.

McConaughey și soția sa, modelul Camila Alves, au trei copii: Levi, 13 ani, Vida, 11 ani și Livingston, 8 ani.

Însă ezitarea actorului în a-și vaccina copiii nu are nimic de-a face cu cât de în serios a luat pandemia, deoarece el susține că ”a stat în carantină mai mult” decât prietenii săi.


CLICK - Follow us on Google News