Un medic și-a petrecut ziua de naștere operând un deținut cu COVID care înghițise o baterie de telecomandă

20 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

Chirurgul gălățean Paul Ichim a relatat pe Facebook despre modul memorabil în care și-a petrecut ziua de naștere în acest an: a operat un pacient cu COVID-19 care înghițise o baterie de telecomandă.

Un medic și-a petrecut ziua de naștere operând un deținut cu COVID care înghițise o baterie de telecomandă

Medicul spune că în ultimii ani a pățit tot felul de lucruri ciudate de ziua lui și a dezvăluit faptul că a făcut haz de necaz împreună cu colegii și cu însoțitorii pacientului cu bateria în stomac. 

”Se spune că de ziua ta ar trebuie să faci ceva memorabil. Mulți se gândesc la chefuri, excursii și alte alea de tipul ăsta. Nu știu cum se face dar de câțiva ani o nimeresc de nu se poate.

Anul trecut în vizită la Paris mi-am făcut rost de un virus la ....'vestibular" de nu m-am ținut pe picioare câteva zile, vizitând sistemul sanitar francez.

Anul ăsta mi-am început ziua fiind în gardă, operând un individ, ce a înghițit o baterie de la telecomandă și care s-a dovedit și Covid pozitiv. Am facut și noi haz de necaz, întrebând însoțitorii dacă au adus și restul telecomenzii să i-o întregim în stomac.

În concluzie, omul ne-a pus pe jar toată noaptea, cu respectarea circuitelor, cu echiparea, cu dezechiparea și alte alea. Vă dați seama că a devenit o zi memorabilă, doar că am venit acasă făcut deja ....secreție nazală”, a povestit, pe Facebook, medicul Paul Ichim.

Incidentul este confirmat și de conducerea Penitenciarului Galați. Deținutul a înghițit în mod intenționat bateria și s-a tăiat pe față cu un obiect cuțit. După ce a fost operat la spitalul din Galați, el a fost transferat la spitalul penitenciar Rahova pentru a primi tratament anti COVID.


CLICK - Follow us on Google News