Medic: Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Pe românește, li se rupe!

18 Oct 2021 | scris de Cristina Romanescu

Spitalele din România au devenit locul unde se consumă zilnic numeroase tragedii, iar sute de oameni luptă împotriva COVID-19, pacienți sau doctori. 

Medic: Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Pe românește, li se rupe!

”Daca nu știți cum arată iadul, mergeti in UPU și o să-l vedeți!‘, îndemna în urmă cu câteva zile medicul israelian Amin Zahra de la Spitalul Județean din Timișoara, care a vorbit despre situația din spitale, unde oameni disperați, în stare gravă, așteaptă eliberarea unui loc în Terapie Intensivă. Loc, ce adesea apare prea târziu...

Duminică, doctorul Amin Zahra a postat un nou mesaj de pe frontul luptei anti COVID.

”Ieri o doamna tânăra cu un flux mare de oxigen aflată în terapie intensivă de mai multe zile m-a rugat dacă poate să meargă acasă, măcar puțin ca să își strângă copilul în brațe .

Ar trebui să știți și asta când veți ajunge în terapie intensivă, n-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră!

Cred că cu toții ați auzit măcar odată vorba aia: “Se putea și mai rău!”

Mare adevăr! Zilnic, avem record, după record!
Mor sute de pacienți în fiecare zi, au murit mii și din păcate, pacienții aflați in terapie intensiva sunt din ce în ce mai tineri.

Cu siguranță în acest timp ați auzit și de vorba: “Așa și, nu sunt eu, nu e cineva drag mie!”
Ei bine, toți cei care gândiți așa sunteți niște egoiști și dați dovadă de multă ignoranță!

Singurul lucru pe care-l faceți este să căutați vinovați pentru rahatul în care ne aflăm!
Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe românește li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente, și cel mai probabil nu în România!

Și atunci întrebarea mea ar fi: Pe ce vă bazați de aveți încredere asta că veți trece ușor prin boală și nu o să ajungeți în spital așteptând un loc?

La UPU, nu o să-i găsiți acolo pe cei ale căror sfaturi le ascultați! Pe ei nu-i interesează de binele vostru, dacă trăiți sau muriți. Aceiași vorbă o au și ei… Ca cea a politicienilor, cea pe românește… Mai sus menționată! Și-au dorit să iasă in evidentă și au reușit, dovada – sutele de pacienți din unitățile de primiți urgențe!

Sunt întrebat adeseori de aparținătorii dacă se mai poate face ceva?! Sunt dispuși să cumpere orice este nevoie pentru un pacient drag lor, aflat în terapie intensivă cu afectare pulmonară totală!

După, de multe ori nu se mai poate face nimic!
Soluția există! Nu vă costă nimic, este gratuită!”, a transmis medicul Amin Zahra de la Spitalul Judetean Timisoara.

Duminica, in Romania s-au raportat alte aproape 300 de decese si peste 11.500 de noi imbolnaviri cu coronavirus.


CLICK - Follow us on Google News