Principalul motiv pentru care Meghan şi-a dorit să scape din familia regală britanică: «Simțea că îi zdrobeşte sufletul!»

17 Ian 2020 | scris de Ioana Tomozei

Prinţul Harry şi soţia sa, Ducesa Meghan, au anunţat pe 8 ianuarie că intenționează să se îndepărteze de calitatea lor de membri seniori ai familiei regale britanice, intenționând să-şi câştige singuri independenţa, și nu neapărat doar cea financiară.  

Principalul motiv pentru care Meghan şi-a dorit să scape din familia regală britanică: «Simțea că îi zdrobeşte sufletul!»

Cei doi ”fugari” încearcă să scape din criza de imagine declanșată printre supușii britanici apelând la dezvăluirile făcute media de ”prieteni apropiați”, pentru a putea explica public motivele care au stat la baza luării deciziei lor.

O prietenă apropiată a lui Meghan, declară pentru Daily Mail că principalul motiv pentru care cuplul a decis să se rupă de familia regală este că fosta actriţă a fost puternic afectată de presiunea noului rol şi a vrut să-şi protejeze fiul, nedorind să-l crească într-un ”mediu toxic“.

”Meghan a fost nevoită să se elibereze pentru că simţea că a trăi în limitele impuse de familia regală britanică îi zdrobeşte sufletul“, a dezvăluit sursa pentru Daily Mail. 

”Meghan le-a spus prietenilor din cercul apropiat că simte că îi este zdrobit spiritul şi că nu poate fi o mamă bună pentru Archie atâta timp cât nu poate fi autentică, lucru pe care nu simţea că îl poate face în sânul noii sale familii. Ne-a spus că nu-şi doreşte ca fiul ei să fie afectat de stresul şi anxietăţile pe care ea le resmite. Simţea că este un mediu toxic pentru dezvoltarea copilului deoarece existau prea multe tensiuni şi frustrări“, a mai explicat prietena ducesei. 

De notat este şi faptul că Meghan şi Harry aveau de ceva vreme în cap acest plan, pentru că au refuzat de la început ca fiul lor să primească vreun titlu regal sau nobiliar, exprimându-şi dorinţa ca acesta să aibă ”o viaţă normală“.

După ce regina Elisabeta a fost de acord cu faptul că Ducii de Sussex își vor împărți timpul între Marea Britanie şi Canada, Meghan şi-a făcut mai multe planuri privind proiectele viitoare. Recent, ea a făcut o serie de vizite-surprize la câteva adăposturi pentru femei din Canada.

”Va continua să meargă neanunţată în diverse locuri pentru a ajuta femeile şi copiii nevoiaşi. Vrea să se simtă acceptată de comunitate, ceva de care nu a avut parte în Marea Britanie, unde s-a simţit mereu îngrădită“, a mai spus sursa, precizând că presiunea venită odată cu noul rol a avut un impact major asupra sănătăţii sale psihice - ”Nu dormea bine şi avea atacuri de anxietate“.


CLICK - Follow us on Google News