Meghan Markle, convinsă că Palatul Buckingham răspândeşte minciuni despre ea şi Harry: «Acum sunt gata să vorbesc» - video

07 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

Despre Meghan Markle răuvoitorii spun că este singura fată care a reușit să transforme un prinț într-un broscoi, după ce l-a sărutat, dar povestea dintre ea și Casa Regală Britanică trebuie văzută și din punctul ei de vedere... 

Meghan Markle, convinsă că Palatul Buckingham răspândeşte minciuni despre ea şi Harry: «Acum sunt gata să vorbesc» - video

În cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey, Meghan Markle spune că se simte în sfârșit eliberată și că poate vorbi în numele ei, sugerând că Palatul Buckingham răspândeşte informații false despre ea şi soţul ei, Prințul Harry.

Întrebată ce îşi imaginează că gândeşte Palatul Regal despre luările ei de poziţie, Meghan Markle a răspuns: ”Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi”, conform canalului american CBS, care a difuzat un fragment din interviu.

”Acum sunt gata să vorbesc. Ca adult care a trăit o viaţă cu adevărat independentă, pentru a intra apoi în această lume care este diferită de ceea ce îşi imaginează oamenii că este, este cu adevărat eliberator să poţi avea dreptul, şi privilegiul în anumite moduri, să poţi spune da”, îi mai spune Meghan lui Oprah Winfrey într-un alt fragment din interviu.

Meghan a dezvăluit că s-a simţit ”neprotejată” de instituția monarhică în timp ce era însărcinată cu fiul său Archie.

Decizia de a acorda interviul lui Oprah a primit unele critici, Meghan și Harry fiind acuzați de ipocrizie, amintind de dorinţa lor declarată că îşi doresc intimitate.

”Avem capacitatea de a face propriile alegeri, altfel nu aş fi putut spune ”da” la o solicitare anterioară pentru un interviu. Este cu adevărat eliberator să poţi avea dreptul şi privilegiul în anumite privinţe să poţi spune ”da”, să poţi face o alegere pe cont propriu şi să poţi vorbi doar pentru tine”, mai spune Meghan în interviu.

Oprah Winfrey a precizat că i-a solicitat pentru prima dată un interviu lui Meghan Markle la începutul anului 2018.


CLICK - Follow us on Google News