Meghan Markle: «Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea»

25 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit într-un articol publicat pe New York Times că a pierdut o sarcină în luna iulie a acestui an.

Meghan Markle: «Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea»

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit pentru prima dată părinţi pe 6 mai 2019, când ducesa de Sussex l-a născut pe băieţelul Archie. 

Meghan Markle spune că a simţit o contracţie puternică în timp ce îl aşeza pe micuţul ei, Archie, în pătuţ, în casa lor din Los Angeles. 

La câteva ore după ce a simţit acea durere puternică, Meghan a fost transportată la spital, însoţită de prinţul Harry, unde a primit vestea tristă că a pierdut această a doua sarcină.
 

"După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o crampă puternică. M-am aşezat pe podea cu Archie în braţele mele, fredonând un cântec de leagăn care să ne calmeze pe amândoi, într-un contrast izbitor cu sentimentul pe care-l aveam: că ceva nu este în regulă.

Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea", scrie Meghan în articolul "Pierderi pe care le împărtăşim".

Fosta actriţă a povestit şi cum lui Harry i s-a frânt inima în timp ce plângea şi o ţinea de mână pe patul de spital.

Ducesa de Sussex și-a împărtăşit experienţa pentru a-i îndemna pe oameni să îi întrebe pe alţii ”Sunteţi bine?” în vacanţa de Ziua Recunoştinţei". "Pierderea şi durerea ne-au afectat pe fiecare dintre noi în 2020”, a mai adăugat Meghan.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la statutul regal pentru a se muta în California.  


CLICK - Follow us on Google News