Meghan aprinde spiritele la Wimbledon: 'Este ridicol, e o ipocrizie. Noi plătim pentru vilele lor!'

09 Iul 2019 | scris de Anita Raicu

Ducessa de Sussex, Meghan Markle, a ţinut să o susțină pe  buna ei prietenă Serena Williams, în meciul disputat împotriva Carlei Suarez Navarro, în optimile turneului de la Wimbledon, însă apariţia soţiei Prinţului Harry în tribune a condus la o situaţie catalogată drept "absurdă" de jurnaliştii britanici.

Meghan aprinde spiritele la Wimbledon: 'Este ridicol, e o ipocrizie. Noi plătim pentru vilele lor!'

Chiar dacă terenul pe care s-a jucat meciul are o capacitate de 12.000 de locuri, iar victoria Serenei Williams a fost urmărită de milioane de telespectatori din întreaga lume, fără ca nimeni să înțeleagă logica demersului, bodyguarzii lui Meghan Markle le-au interzis spectatorilor să o fotografieze pe aceasta sau chiar să îşi facă selfie-uri în preajma ei.

Impunerea acestei interdicții a fost motivată de faptul că Ducesa de Sussex nu se afla într-o apariţie "oficială", ci într-una "privată", alături de mai multe prietene. Mai este de precizat că Meghan Markle a luat loc în loja regală a arenei la un eveniment deschis în mod evident publicului larg.
 
O vedetă BBC, Sally Jones, acum în vârstă de 64 de ani, a dezvăluit că a fost pusă într-o situaţie jenantă când a vrut să facă o poză în apropierea ducesei, iar bodyguarzii i-au atras atenţia că aceasta se află într-o "ieşire privată" şi publicul nu îi poate face poze.  Jones spune că nici nu o observase pe Meghan şi că de fapt dorea să-i facă o poză Serenei Williams.

"Harry şi Meghan se văd mai mult ca celebrităţi de prim-plan decât ca reprezentanţi ai casei regale care îşi îndeplinesc sarcinile. Erau peste 200 de fotografi care îi făceau poze, dar oamenii de ordine au venit să-i atragă atenţia unei bătrânici ca mine - este mai mult decât ridicol şi într-un contrast imens faţă de atitudinea Ducelui şi Ducesei de Cambridge (William şi Kate - N.R.)", a declarat Sally Jones pentru Daily Mail.

Comportamentul lui Meghan a fost taxat şi de jurnalistul Piers Morgan, în timpul emisiunii ”Good Morning Britain”: "Să fii într-o ieşire privată la Wimbledon? Este ridicol! E ipocrizie pentru că ei nu sunt persoane private, sunt Ducele şi Ducesa de Sussex! Noi plătim pentru vilele lor".


CLICK - Follow us on Google News