Mesajul unei tinere care a învins cancerul: «Am stat şi 4 luni în izolare, voi nu puteţi sta 14 zile în carantină?»

11 Mar 2020 | scris de Anita Raicu

Maria, o tânără de 19 ani, care a învins în lupta cu cancerul adresează un apel românilor, cerându-le să respecte indicaţiile medicilor depună toate eforturile necesare pentru a se proteja și a-şi proteja semenii de infecția cu coronavirus.

Mesajul unei tinere care a învins cancerul: «Am stat şi 4 luni în izolare, voi nu puteţi sta 14 zile în carantină?»

”Am stat şi 4 luni în izolare pentru că am avut un virus minor, pe lângă Covid - 19. Am îndurat 1 an şi 8 luni pe patul de spital cu mici pauze, de 3 maximum 4 zile, după patru luni fără să simt aerul de afară.

Am luptat doi ani cu cancerul, viruşii, operaţiile, leziunile cerebrale, arsurile, stările de greaţă şi ameţeală, durerile groaznice şi mi-am acceptat soarta fără să ies din cuvântul medicilor. Toate acestea le-am făcut începând cu vârsta de 14 ani.

Mi-am acceptat soarta pentru că am vrut să fiu bine. Iar acum văd zi de zi adulţi care nu sunt în stare să stea în carantină 14 zile?

Un copil de 3 ani poate face tot parcursul pe care l-am făcut eu. Dar un adult în toată firea nu poate sta în izolare. Mi-ar fi ruşine. Am învins cancerul. Cei bolnavi de Covid19 o pot face şi ei. Respectaţi ceea ce spun cadrele medicale”, a scris Maria, într-o postare publicată pe Facebook.


CLICK - Follow us on Google News