Constanţa. Mihaela Galani, o tânără femeie de afaceri, a murit la doar 33 ani, după ce a fost găsită inconștientă în propria mașină

03 Ian 2022 | scris de Cristina Romanescu

Mihaela Galani, o tânără antreprenoare din Constanța, proprietară și reprezentantă a brandului de încălțăminte Gemelli, a murit la doar 33 de ani după ce a fost găsită inconștientă în propria mașină.

Constanţa. Mihaela Galani, o tânără femeie de afaceri, a murit la doar 33 ani, după ce a fost găsită inconștientă în propria mașină

Potrivit Antena 3, ea a fost transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În timp ce se afla la spital, a intrat în stop cardio-respirator iar medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă. 

În urmă cu 10 ani, Mihaela Galani a făcut un transplant de rinichi în străinătate. De atunci, fata urma tratament cu dializă, iar medicii de peste hotare au anunțat-o după transplantul de atunci că va fi nevoită să facă o nouă operație după 10 ani. Adică în 2021.

Tragedia familiei este cu atât mai mare cu cât fratele geamăn al Mihaelei a murit cu ani în urmă, înainte să împlinească vârsta de 18 ani, din cauza unei bacterii. 

"Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni", au transmis reprezentanţii magazinului. 

Potrivit Ziua de Constanța, Mihaela Galani a absolvit studii postuniversitare de master în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European.

Gemelli Shoes este un business de pantofi croiți manual, în România, o afacere care era condusă de Mihaela Galani şi de sora sa, Loredana Romanov. 

"Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele...

Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze...

Drum lin în Lumină, om frumos! Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi... Chiar nu știu", a scris pe Facebook a scris jurnalista Monixa Coroiu, fostă profesoară la Jurnalism, la Universitatea Ovidius din Constanţa. 

Pe scările din fața magazinului Gemelli din Constanța au fost așezate buchete de flori și lumânări.


CLICK - Follow us on Google News