Mihai Bendeac și familia sa, infectați cu coronavirus: «În cinci minute, aveam toate simptomele» - video

17 Mai 2020 | scris de Ioana Tomozei

Mihai Bendeac a dezvăluit, într-o ediţie specială a emisiunii iUmor difuzată sâmbătă, 16 mai, că a fost infectat cu SARS-CoV-2. De asemenea, părinții și fratele actorului, precum și alte rude, au fost bolnavi.

Mihai Bendeac și familia sa, infectați cu coronavirus: «În cinci minute, aveam toate simptomele» - video

La un moment dat, în timpul emisiunii Mihai Bendeac și-a surprins colegii din juriu: ”Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?”.

Reacția a fost una de consternare, colegii de emisiune presupunând că este vorba de o glumă făcută de actor, dar Bendeac a continuat: ”Da. Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!”

El a povestit că a contractat coronavirusul la scurt timp după ce acesta a afectat și România, după ce a participat alături de familie la înmormântarea bunicului său, la Timișoara.

”Prima întrebare pe care o am: Sunt singurul care a avud covid? Singurul? Eu, tata, mama, frati-miu, rude, în prima serie! Mama mea o să mă omoară că v-am zis. Exact atunci când a început carantina, eu fusesem la Timișoara câteva zile la rând, dar n-a fost de acolo.

Bunicul meu a murit după câteva zile, iar preotul care a fost acolo a fost infectat cu Covid. Simptomele au început la mama și la taică-miu, apoi la fratele meu. După care, o mătușă și un unchi au intrat în spital.

S-a manifestat în funcție de vârstă. Fratele meu a avut doar tuse. Mama și tata au avut aceleași simptome. Pe ei i-a chinuit 8-9 zile. Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore.

Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele, care sunt: dureri musculare extrem de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam deloc gust și miros. De aceea am slăbit vreo trei, patru kilograme în acele zile”, a mărtusit Mihai Bendeac.

>


CLICK - Follow us on Google News