Cum se poate pătrunde nestingherit în platoul Acces Direct?

19 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

Mirela Vaida a trecut prin clipe grele în această seară, după ce o femeie a pătruns în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat o cărămidă spre ea.

Cum se poate pătrunde nestingherit în platoul Acces Direct?

În timp ce prezenta detalii despre un subiect al emisiunii, Mirela Vaida s-a trezit aproape față în față cu atacatoarea sa, fără ca nimeni să intervină.

Cum a fost posibil?

Platoul de filmare al emisiunii Acces Direct se află în incinta fostului cinematograf Excelsior, spațiile sunt extrem de înguste și drumul spre scenă extrem de întortocheat.

În plus, ca să ajungi la scenă trebuie să bâjbâi ceva vreme printr-un întuneric beznă, în care nu se vede nimic, iar în momentul în care ai ajuns, pupilele trebuie să facă față, brusc, luminii puternice din studio.

De aici se poate presupune că atacatoarea cunoștea foarte bine modul în care poate ajunge la platoul de filmare.

Primii care au intervenit au fost cei din proximitatea Mirelei Vaida, probabil asistenți de emisie sau cameramani.

Asta denotă o slabă prezență a personalului de pază și ușurința cu care au permis accesul unei persoane care nu face parte in anturajul sau echipa emisiunii.

Și toate astea în condițiile în care există și o strictețe impusă de condițiile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Mai putem lua în considerare și scenariul în care totul a fost premeditat, în ideea de a smulge emoții publicului.

Și acest punct de vedere implică manipularea persoanei care a pătruns în studio, a cărei sănătate mintală, se vede, nu e în cea mai bună stare.

Evident, această punere în scenă s-ar fi produs fără știința Mirelei Vaida, a cărei surprindere este cât se poate de evidentă.

Detaliile vor fi puse cap la cap în cadrul anchetei în desfășurare și cu siguranță vom afla adevărul...


CLICK - Follow us on Google News