Cum vede Mitică Dragomir rezolvarea cazului Mario Iorgulescu

20 Oct 2019 | scris de Monica Pavelescu

Cum Madonna i-a întărit convingerea lui Thales că trăim într-o lume materialistă, Mitică Dragomir n-avea cum să se sustragă acestei teze considerând, ca mai toți cei înavuțiți, că banii pot rezolva tot...

Cum vede Mitică Dragomir rezolvarea cazului Mario Iorgulescu

În ziua de 8 septembrie, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a provocat un accident, după ce a intrat pe contrasens pe şoseaua Chitilei, soldat cu pierderea unei vieți omenești. Victima era tatăl unei fetiţe de 7 ani şi a unui băieţel de 4 luni.

Mario Iorgulescu a fost internat la Spitalul Elias, iar la 25 septembrie el a fost scos din ţară şi internat la o clinică privată din Italia. 

Invitat la Radio Sport 1, Mitică Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de fotbal, a vorbit despre situaţia fiului fostului său rival şi a prezentat și modul în care crede că acest caz s-ar putea închide.

”Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario, chiar dacă Gino şi Justin Ştefan s-au constituit în fals parte civilă să mă bage la închisoare nevinovat în dosarul cu drepturile TV.

Dar îi recomand lui Gino să închidă problema. Să le facă celor doi copii rămaşi orfani câte un cec de 500.000 de euro pentru fiecare, pentru că, dacă nu face pace, nici că o va avea toată viaţă cu familia decedatului.

Mario, un copil răsfăţat, a greşit grav, dar problema ţine de educaţia prost primită, iar Gino trebuie să o rezolve cu acele cecuri şi să aibă grijă de acei copii nevinovaţi”, a spus Dumitru Dragomir la Radio Sport 1.


CLICK - Follow us on Google News