Monica Anghel: «Marcel a fost infectat și eu nu, deși am stat aproape tot timpul împreună»

19 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

Într-un interviu pentru cotidianul Libertatea, Monica Anghel declarat că în cazul său testul la coronavirus a ieșit negativ, că se simte bine și că medicii i-au greșit de două ori diagnosticul lui Marcel Pavel

Monica Anghel: «Marcel a fost infectat și eu nu, deși am stat aproape tot timpul împreună»

”Marcel Pavel a fost la doi doctori. Primul i-a spus că are sinuzită și al doilea i-a spus că are dublă pneumonie, după care a fost testat și a ieșit pozitiv la coronavirus.

Marcel Pavel a spus că a răcit de la aerul condiționat, la noi în cabină a funcționat în permanență. Și mie mi s-a părut într-o zi răcoare.

Acum Marcel se simte bine, vorbesc cu el de 2-3 ori pe zi. Cu Ozana și cu Andre nu am vorbit,” a declarat Monica Anghel, pentru Libertatea.

”Acest virus este extrem de dificil pentru că Marcel a fost infectat și eu nu, deși am stat aproape tot timpul împreună.

Am vorbit cu colegii mei, este bine că au făcut această testare, sunt în regulă, sunt supravegheați. Nu am avut simptome. Ni s-a părut corect să ne facem testul să vedem despre ce este vorba

Cu medicii cu care am vorbit eu pentru mine toți mi-au spus că nu există niciun risc. Am făcut testul la 7 zile după ce m-am intalnit cu ei, rezultatul a fost negativ, este exculs sa am acest virus,” a mai spus Monica Anghel.

Cântăreața a vorbit și despre respectarea regulilor de prevenție a răspândirii coronavirusului din timpul filmărilor la emisiune.

”La filmări nu poți să te duci să porți mască. Nu poți să faci personaje cu masca pe față. Este imposibil să faci un personaj și să porți masca de protecție, nu se poate. E ca și când intra un medic chirurg în sala de operație și îl pui să opereze cu bricheta.

Nu știu câte persoane erau la filmări, nu le-am numărat. Toată partea tehnică și producția a purtat măști. Nu poți să dai vina pe cineva că a adus virusul. Mi se pare aberant, i se putea întâmpla oricărui om,” a explicat cântăreața.


CLICK - Follow us on Google News