Monica Anghel: Îmi venea să mă ascund! Eu vreau permis de remorcă, să învăț să sudez, nu să-mi arăt corpul

11 Aug 2019 | scris de Monica Pavelescu

Monica Anghel a constat că nu e deloc ușor să intri în pielea unui alt artist, pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”, emisiune la care participă alături de fratele său, Alex.

Monica Anghel: Îmi venea să mă ascund! Eu vreau permis de remorcă, să învăț să sudez, nu să-mi arăt corpul

În ciuda faptului că a dat slăbit aproape 30 de kilograme, Monica Anghel nu a adoptat un stil vestimentar diferit. Dar, în cadrul emisiunii-concurs, a fost însă nevoită să se adapteze, purtând o garderobă diferită de cea cu care este obișnuită ea la concerte sau la evenimentele mondene.

”A trebuit să mă îmbrac extrem de mulat, să îmi arăt corpul, ceea ce nu am făcut niciodată! Eu vreau permis de remorcă, să învăț să sudez, nu e genul meu ăsta de femme fatale. Mă simțeam îngrozitor…. Îmi venea să mă ascund! Cu toate acestea, am primit complimente că arăt bestial, iar asta nu din partea băieților. Venind din partea unor femei, contează!”, spune Monica Anghel.  

Dar, cea mai grea încercare prin care a trecut la ”Te cunosc de undeva” a fost în momentul în care i s-a cerut să-și pună lentile de contact, despre care, deși sunt folosite la scară largă, fie ca alternativă a ochelarilor, fie din rațiuni estetice, a descoperit că este incompatibilă cu ele, din cauza unei sensibilități oculare.

”Am încercat de două ori, în zile diferite, să port lentile de contact, dar a fost imposibil. Nu am putut, îmi lăcrimau ochii și simțeam durere. Am renunțat la ele”, a mai spus Monica Anghel.
 


CLICK - Follow us on Google News