Ilie Năstase, despre Serena Williams şi la soţul ei: «Au o problemă cu românii»

05 Ian 2021 | scris de Anita Raicu

Ion Ţiriac şi Ilie Năstase şi-au făcut un obicei din a lansa, periodic, atacuri la adresa Serenei Willimas, făcând-o ba grasă, ba ieşită din formă...

Ilie Năstase, despre Serena Williams şi la soţul ei: «Au o problemă cu românii»

Într-un interviu acordat TVR, Ion Țiriac s-a referit, din nou, la capacitatea Serenei Williams de a mai evolua la un nivel înalt în circuitul WTA. 

*La vârsta asta şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage!”, a spus Țiriac în emisiunea ”Rețeaua de idoli”, de la TVR 2.

Comentând declarația lui Țiriac pe Twitter, un jurnalist portughez a scris: ”E sigur să spunem că Serena nu va mai juca niciodată la Madrid”, iar soțul Serenei și proprietarul platformei Reddit, Alexis Ohanian, lovit în onoarea lui de familist a ripostat și el - ”E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac”.

Telekom Sport i-a cerut lui Ilie Năstase să comenteze acest nou conflict și, așa cum era de aşteptat, ”Nasty“ nu putea rata prilejul de a mai pune gaz pe foc.

”Dacă nici ceea ce spune domnul Ţiriac  despre tenis nu mai contează, înseamnă că am luat-o razna cu toţii. 

Serena, până la urmă, se poate retrage când vrea ea, e strict problema ei. Dar eu cred că domnul Ţiriac cam are mare dreptate. Şi în ultima vreme, cam multă lume susţine că Serena ar trebui să se retragă. 

Legat de această postare a soţului ei, nu mi se pare normală. De fapt, cred că ei au o problemă cu românii, altfel nu-mi explic”, a spus Ilie Năstase.


CLICK - Follow us on Google News