Novak Djokovic și soția sa, Jelena, infectați cu coronavirus

23 Iun 2020 | scris de Ioana Tomozei

Sârbul Novak Djokovic, liderul mondial ATP, a organizat în Serbia, la Belgrad, și în Croația, la Zadar, un turneu demonstrativ, în urma căruia tot mai mulți participanți au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Novak Djokovic și soția sa, Jelena, infectați cu coronavirus

Djokovic este la patrulea jucător de la Adria Tour care are coronavirus, după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

Nole a plecat duminică în Serbia pentru a se testa pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. La fel ca al soției sale, Jelena. Acesta nu are niciun simptom. 

”Când am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm! Rezultatul meu e pozitiv! La fel și al soției. Rezultatele copiilor sunt negative. Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă și cu intenții sincere. Turneul nostru a vrut să unească lumea și să trimită un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune.

Turneul a fost creat pentru a ajuta jucătorii din Sud-Estul Europei. Am vrut să ajutăm persoanele care aveau nevoie. Am organizat turneul când virusul era slăbit și am crezut că am îndeplinit toate condițiile. Din păcate, virusul este încă prezent și învățăm să trăim cu el. 

Sper că lucrurile se vor ameliora și ne vom relua viețile așa cum erau. Îmi pare rău pentru fiecare îmbolnăvire. Sper că nu vor exista complicații și că toată lumea va fi bine. Voi sta în izolare în următoarele 14 zile și vor repeta testul peste 5 zile”, a declarat Djokovic.


CLICK - Follow us on Google News