Nu veniţi în Grecia, e patriotic să folosiţi banii pentru sprijinirea turismului românesc, a guşaţilor care din profitul unei veri ar vrea să-şi cumpere bemveu

16 Aug 2020 | scris de Ioana Tomozei

Jurnalistul Dan Mazilu, fost redactor-şef al Academiei Caţavencu, oferă românilor trei motive pentru a nu merge în Grecia, în mod ironic, primul dintre ele fiind patriotismul de ”a sprijini turismul românesc”.

Nu veniţi în Grecia, e patriotic să folosiţi banii pentru sprijinirea turismului românesc, a guşaţilor care din profitul unei veri ar vrea să-şi cumpere bemveu

Postarea de pe Facebook a lui Dan Mazilu:

”NU VENIŢI ÎN GRECIA!

E foarte rău.

În primul rând, testul Covid e obligatoriu şi foarte scump. Puteţi folosi mult mai cu cap banii ăştia, de exemplu să-i donaţi pentru Catedrală sau să cumpăraţi trei sticle de suc la 330 ml într-un bar din Mamaia.

În general, e patriotic să vă folosiţi banii pentru sprijinirea turismului românesc, adică a guşaţilor care din profitul unei singure veri ar vrea să-şi cumpere bemveu full-option, dotat din uzină cu iconiţa lui Arsenie şi senzor care coboară automat geamul când simte că şoferul vrea să arunce un gunoi pe şosea.

În al doilea rând, la graniţă se întâmplă un lucru suspect: deşi aveţi teste Covid făcute de-acasă, cel puţin un membru al familiei va mai fi testat o dată, pe banii grecilor. Faptul că testul e gratuit ridică, el singur, semne de întrebare. Nimeni nu-ţi face ceva pe degeaba, nici măcar Dumnezeu. Sursele noastre ne asigură că grecii vă înfig un mega senzor 5G între amigdale, când se prefac că vă testează. Cu senzorul ăsta de ultimă generaţie Bill Gates o să vă controleze direct din joystick şi o să vă oblige să purtaţi mască în magazin deşi, SE ŞTIIIEEE, masca ofileşte creierul şi face infarct la maţul gros, nu mai spun că fără viitorul lui vaccin o să vă tragă curentul mult mai des. N-a spus el într-o conferinţă de acum cinci ani că omenirea va avea probleme cu curentul?!”.


CLICK - Follow us on Google News