Nunta anului! Tanti Sofica s-a măritat cu un bărbat care-i putea fi copil - video

06 Noi 2021 | scris de Cristina Romanescu

Ea are 76 de ani, iar el, alesul inimimii, are 48, și în calea dragostei lor n-a putut sta niciun obstacol...

Nunta anului! Tanti Sofica s-a măritat cu un bărbat care-i putea fi copil - video

Zilele trecute, tanti Sofica a îmbrăcat rochia de mireasă, iar Miluţă costumul de mire. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, în ciuda cârcotașilor din comună, Șipote, județul Iași. 

Cei doi miri mărturisesc că cea mai mare provocare a fost să-şi găsească naşi, dar, într-un final, sfătuiţi de preotul din sat, au reuşit să-şi găsească părinţi spirituali şi să se cunune. 

S-au cunoscut mai bine după ce soţul Soficăi s-a stins. De atunci, Miluţă a dat târcoale neîncetat și i-a făcut curte, și la propriu, dar și la figurat, dereticând des prin acareturile Soficăi, notează bzi.ro.

”Noi suntem împreună de când a murit soţul meu… Cam după jumătate de an, cam aşa. Ei, la început toată lumea vorbea despre noi, nu era om să nu ştie. După nu a mai fost cine ştie ce tam-tam… ne-au lăsat în pace.

Preotul tot mi-a spus că ar trebui să mă cunun, că trăim în păcat. Am vrut să mergem, dar nu am găsit naşi. Nimeni nu voia să ne cunune. Până la urmă, fratele lui a acceptat şi duminică ne-am cununat”, a povestit Sofica Onică pentru sursa citată.


CLICK - Follow us on Google News