Almanahe, care este... Oana Mizil îl acuză pe Marian Vanghelie că a agresat-o fizic

26 Iul 2021 | scris de Cristina Romanescu

Un om simplu, din popor, gândește cât se poate de cinstit că trecerea prin politică, ce implică o oarecare grijă față de propria imagine, mai cizelează caracterele, le temperează, le îmbunătățește...

Almanahe, care este... Oana Mizil îl acuză pe Marian Vanghelie că a agresat-o fizic

Și astăzi avem un exemplu că lucrurile nu stau chiar așa! 

Oana Mizil îl acuză pe Marian Vanghelie că a agresat-o fizic, fiind necesară chiar internarea ei într-un spital din București, sâmbătă noaptea, pentru  îngrijiri medicale, au declarat pentru G4Media.ro surse din Poliție.

Potrivit sursei citate, împotriva fostului primar al Sectorului 5 a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Marian Vanghelie și Oana Mizil formează un cuplu de 10 ani și au împreună un copil.

Comunicatul oficial al Poliției:

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate.


CLICK - Follow us on Google News