Starea actorului. Papadopol, pregătit pentru doctorat de fostul soț al actualei lui iubite

19 Aug 2019 | scris de Monica Pavelescu

Actorii își compun personajele în culise, lăsând spectatorul să urmărească doar rolurile interpretare, nu și omul care stă în spatele lor, din ultimele bârfe mondene despre divorțul și iubirile lui Alexandru Papadopol, se pare că iese la iveală mai mult decât ar trebui.

Starea actorului. Papadopol, pregătit pentru doctorat de fostul soț al actualei lui iubite
Adrian și Adriana Titieni, pe vremea când doar moartea îi putea despărți

După 12 ani de căsătorie, Alexndru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat. La scurt timp după ce urechile și ochii lumii au aflat despre acest eveniment, actorul a fost surprins de tabloide sărutându-se cu noua lui iubire, actrița Adriana Titieni, considerată în acel moment încă soția fostului rector al UNATC Adrian Titieni. Numai că și cuplul Titieni s-a destrămat între timp.

Povestea de dragoste dintre Adrian şi Adriana Titieni a început chiar în UNATC, în urmă cu mai bine de 20 de ani. Adriana, pe atunci Irimescu, intrase la grupa de actorie al cărei lector era Adrian Titieni. În ciuda diferenței de vârstă, 13 ani, s-au îndrăgostit, el a renunţat la postul de profesor la clasa iubitei sale, iar la un an de la prima lor întâlnire s-au şi căsătorit și au doi copii, trecuți acum de vârsta majoratului.  

”Suntem de nouă ani împreună şi sper să mai fim înca de zece ori pe-atât, chiar îmi doresc ca relaţia asta să se sfârşeasca doar odată cu dispariţia mea de pe pamânt, a mea sau a lui. (..) Nu cred că se erodează (dragostea n.r). Eu sunt aproape dependentă de soţul meu. Poate părea o exagerare. E un lucru pe care nu l-am mai spus. Nu pot să adorm dacă Adrian nu este acasă, iar când pleacă la spectacole, la repetiţii, primele două, trei zile de acomodare sunt cumplite”, spunea Adriana cu câţiva ani în urmă, pentru Revista Tango. 

Doar vorbe, pentru că surse apropiate cuplului Titieni spun că cei doi ar fi divorțat în urmă cu un an și jumătate, ceea ce face gura lumii să presupună că Adriana n-ar fi complet nevinovată în derutarea lui Papadopol de la propria-i căsnicie.

Dar asta nu e totul, iar situația devine jenantă, atunci când aflăm că Papadopol este pregătit pentru doctorat chiar de fostul soț al actualei iubite, Adrian Tititeni, alături de care joacă și în piesa ”Spovedania”, la teatrul Godot. 

”Situaţia este una urâtă şi nedemnă. Adrian Titieni este omul care a ajutat-o pe fosta nevastă în carieră, iar acum îl pregăteşte şi pe Papadopol să ajungă profesor. Tot el l-a şi băgat în facultate. Păcat că din atâtea femei a găsit-o exact pe fosta soţie a profesorului său. E lipsă de bărbăţie aici”, sunt de părere apropiații lui Adrian Titieni. 

Contactată telefonic, Adriana Irimescu, fostă Titieni, nu a vrut să discute despre noua ei poveste de dragoste: ”Nu comentez despre viaţa mea privată”.