Piers Morgan: Meghan Markle este una dintre celebrităţile ipocrite, smiorcăite şi privilegiate care exploatează cinic victimizarea pentru a reprima libertatea de exprimare

28 Mar 2021 | scris de Monica Pavelescu

Cu riscul de a-și pune jumătate de lume în cap, Piers Morgan are destul tupeu de a spune public despre Meghan Markle ceea ce știe deja cealaltă jumătate de lume: că este una dintre celebrităţile ipocrite, smiorcăite şi privilegiate care exploatează acum cinic victimizarea pentru a reprima libertatea de exprimare şi care anulează pe oricine îndrăzneşte să conteste veridicitatea declaraţiilor lor.

Piers Morgan: Meghan Markle este una dintre celebrităţile ipocrite, smiorcăite şi privilegiate care exploatează cinic victimizarea pentru a reprima libertatea de exprimare

Piers Morgan a fost nevoit să renunţe la rolul de gazdă a emisiunii ”Good Morning Britain”, produsă de canalul ITV, după ce a refuzat să prezinte scuze în urma comentariilor făcute cu privire la afirmaţiile Ducesei de Sussex în interviul acordat lui Oprah Winfrey.

Într-un editorial publicat de The Mail on Sunday, Morgan își expune părerea sinceră despre agitaţia creată de interviul acordat de Ducii de Sussex lui Oprah Winfrey, dar şi despre situaţia în care s-a aflat ulterior, din cauza cârcotelii pe aceeași temă, prietena lui Sharon Osbourne.

Morgan spune că nu crede mai multe dintre afirmaţiile lui Markle. Pune la îndoială ceremonia secretă a nunţii lor, ce s-ar fi desfășurat în grădină, cu trei zile înaintea celei transmise în întreaga lume, dar şi afirmaţia ei potrivită căreia i-a fost luat paşaportul.

La rândul lui, Piers Morgan explică că Archie nu a primit titlul de Prinţ nu din cauza culorii pe care era posibil să o aibă pielea lui, ci pentru că acest titlu nu revine automat, decât dacă este vorba despre un nou-născut aflat în linia directă de succesiune la tron.

”Această regulă se aplică indiferent de etnia mamei. Astfel, cea mai gravă afirmaţie, cea care a făcut ca America deja încărcată de rasism să se mânieze, a fost o falsitate pesemne concepută să provoace daune maxime familiei regale

Şi privitor la palavrele lor din interviu legat de sprijinul pentru regină, monarhul este cel care decide acordarea acestor titluri, aşa că, efectiv, ei au acuzat-o de rasism pe bunica lui Harry şi şeful statului britanic”, scrie Morgan.

După cum se pronunțase și în primul mesaj publicat pe Twitter după difuzarea interviului, Morgan reia ideea că acest eveniment mediatic reprezintă o ”trădare scandaloasă” şi l-a criticat pe Prinţul Harry, care a declarat că tatăl său, Prinţul Charles, i-a retras sprijinul financiar şi de asigurare a securității. 

”Mă aşteptam la astfel de chestii necinstite şi egoiste din partea unei actriţe ariviste de la Hollywood, precum doamna Markle, dar pentru Harry, să îşi distrugă familia public în acest fel, când Prinţul Philip era grav bolnav în spital, este ieşit din comun, pentru un om care şi-a servit cândva curajos regina şi ţara în război. Nu poate fi fericit făcând asta, aşa-i?”, a scris Morgan. 

Morgan a confirmat că, în urma comentariilor făcute imediat după interviu, directorul ITV, Kevin Lygo, i-a cerut să prezinte scuze sau să părăsească emisiunea ”Good Morning Britain” 

Piers Morgan a abordat și subiectul repercusiunilor suferite de prietena lui Sharon Osbourne după ce i-a luat apărarea la show-ul ”The Talk” de la CBS, unde a avut un schimb de replici aprins cu Sheryl Underwood, co-gazdă a emisiunii.

”Este scandalos, dar ce ni s-a întâmplat lui Sharon şi mie în ultimele două săptămâni nu are de fapt legătură cu doamna Markle.

Ea este doar una dintre celebrităţile ipocrite, smiorcăite şi privilegiate care exploatează acum cinic victimizarea pentru a reprima libertatea de exprimare, care îşi preţuiesc propria variantă de adevăr despre adevărul real şi care caută să anuleze pe oricine care se îndepărtează de la viziunea lor asupra lumii sau pe oricine îndrăzneşte să conteste veridicitatea declaraţiilor lor inflamatorii.

”Nu, nu este o problemă mult mai mare decât o ducesă delirantă şi că este dreptul fiecăruia de a fi liber să îşi exprime opinia onestă, cu fermitate şi pasiune, dacă aşa simţim să facem”, conchide Morgan.


CLICK - Follow us on Google News