3dots.ro

Adriana Săftoiu, critici la adresa PNL: Îmi este ruşine. E cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut

Adriana Săftoiu, critici la adresa PNL: Îmi este ruşine. E cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut

Într-un mesaj postat pe Facebook Adriana Săftoiu se declară iritată de modul în care se comportă la guvernare partidul din care face parte – PNL – despre ale căror ultime decizii crede că sunt luate împotriva propriilor convingeri. 

”Îmi este ruşine. Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că uşile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocaţia pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16%, la produse alimentare de la 8 la 5) spunând «Hei, noi, PNL, în opoziţie am făcut legi neconstituţionale», acceptăm ca miniştri respinşi de comisiile parlamentare (într-o ţară în care se spune că Parlamentul reprezintă voinţa poporului şi nu Guvernul) să rămână miniştri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent şi mai periculos, votăm incriminarea «drogurilor» într-un mod total aberant…e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut si asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem”, a scris, joi seară, pe Facebook, Adriana Săftoiu.

Săftoiu afirmă că-şi doreşte încetarea acestui mod de a face politică.

”Îmi doresc din toată inima să fie sfârşitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îţi mai asiguri un loc pe liste?! Vai de aşa viitor”, a mai scris Săftoiu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs