Andrei Caramitru, conducerii Primăriei Capitalei: «Aveţi vreun plan pentru Bucuresti? Sunteţi ridicoli, penibili. Zero barat. Nicuşor o sa fie mai detestat decât era Firea»

17 Iun 2021 | scris de Monica Pavelescu

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, atrage atenţia conducerii Primăriei Capitalei asupra faptului că rezultatele de până acum sunt sub cele ale fostei primăriţe Gabriela Firea. 

Andrei Caramitru, conducerii Primăriei Capitalei: «Aveţi vreun plan pentru Bucuresti? Sunteţi ridicoli, penibili. Zero barat. Nicuşor o sa fie mai detestat decât era Firea»

Mai mult, Caramitru întreabă actuala conducere dacă are vreun plan pentru Bucureşti. 

”Am un mesaj către Nicuşor Dan, Violeta Alexandru - sefa PNL pe Bucuresti, sefii USR Bucuresti (Năsui şi Voiculescu) şi către guvern. Bai oameni buni. Aveţi vreun plan pentru Bucuresti? Vreun proiect cât de mic, ceva? Măcar minimal. Orice fraţilor.

Deocamdată sunteţi ridicoli, penibili. Zero barat. In special Nicuşor - mai e puţin şi o sa fie mai detestat decât era Firea. Pe bună dreptate. Rezultatele sunt chiar sub Firea, care a fost o catastrofa. Acum catastrofa e mult mai mare. Bravo”, a scris Caramitru. 

Caramitru mai atrage atenţia asupra faptului că actuala conducere nu a modificat structura bugetului şi nici nu a schimbat oamenii din PMB, concluzionând ironic că motivul este ”să nu se supere domne nimeni”. 

”Şi lăsaţi-ma ca nu sunt bani, ca vai, vai, conturile sunt poprite. Aveţi peste 2 miliarde de EURO buget pe an (peste Budapesta), pe care îl aruncati in subvenţii şi tâmpenii. Nu aţi schimbat DELOC structura bugetului - zero. Sa nu se supere domne nimeni. Nu aţi schimbat nici un om la PMB - zero.

Nici măcar nu sunteţi in stare sa eliberaţi naibii o banda pe câteva bulevarde - vai vai sa nu se supere oamenii care parchează acolo. Nici măcar nu sunteţi in stare sa aplicaţi legea faţadelor sau sa impuneţi ca oamenii sa plăteasca măcar biletul la autobuz. Bai nimic, nimic, varza sunteţi. 

Dacă habar nu aveţi ce sa faceţi - cereţi sfaturi, duceţi-va la ONG-uri şi asociaţiile firmelor sa va spună sa va scrie. Dacă nu faceţi fata sau sunteţi şantajaţi sau ştiu eu ce - mai bine va daţi demisia înainte sa ajungeţi sa fiţi huiduiţi pe strada de oameni.

P.S. Primarii de sectoare măcar mai fac cate ceva. Cei mai buni fiind Ciucu şi Negoita (da ştiu, e rău ca e hot PSD, dar e singurul cartier care arata normal şi ok, restul e o cloaca împuţită)”, a transmis Andrei Caramitru pe Facebook.


CLICK - Follow us on Google News