«Ariel, coadă de purcel», cel mai USR-ist dintre PSD-iști, se promovează pentru Consiliul General al Capitalei – video

După ce urmărești clipul de promovare al lui Ariel Chiș, lumea îți pare să se fi întors în urmă cu 30 de ani, pentru că doar atunci aberațiile făceau parte firesc din normalitatea democrației cu față umană…

Ariel Chiş se pare că este al doilea nume aflat pe lista USR pentru Consiliul General al Capitalei. USR este doar un alt ambalaj politic al acestei personalități debordante, în care s-a împachetat după ce în urmă cu doar cinci ani și ceva era șeful delegației PSD la Labour Conference, în Marea Britanie.

"Între 21 și 24 septembrie, delegația PSD Anglia a participat la Labour Conference 2014, ultima înainte de alegerile parlamentare Britanice din mai 2015.

Șeful delegației, Ariel Chiș, a precizat că activiștii PSD Anglia sunt pregătiți atât pentru alegerile prezidențiale din România, cât și pentru alegerile parlamentare Britanice. Sub platforma Labour Friends of Romania, PSD și Labour se angajează să se susțină reciproc în aceste 2 alegeri", își aduce aminte Facebook..

Dar, trecând peste aceste valuri ale tinereții, Ariel Chiș ne demonstrează că l-am bănuit pe nedrept că n-ar avea resurse de a fi și mai penibil, până am văzut clipul său de promovare… 

"Eu sunt Ariel, coadă de purcel, Ariel, Ariel! /Sunt mica sirenă, cam oligofrenă, Ariel, Ariel./ Sunt cel mai userist, dintre userişti, Ariel, Ariel./ Sunt Ariel, coadă de purcel, Ariel, Ariel./ Chiş, chiş, drăguţ ca un caniş, Ariel, Ariel./ Sunt cel mai userist dintre userişti, Ariel, Ariel.", cântă, tâmpițel, Ariel Chiș în clipul cu care își promovează candidatura la  Consiliul General al Capitalei.