Cătălin Rădulescu, privind înapoi cu mânie: Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel

27 Mai 2019 | scris de Anita Raicu

Imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, îndreptându-se către întrunirea la vârf a social-democraților, deputatul Cătălin Rădulescu a răbufnit, revărsând toată angoasa adunată pentru pierderea de către PSD a alegerilor europarlamentare.

  • Cătălin Rădulescu, privind înapoi cu mânie: Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel

”În primul rând, încercăm să trecem peste şocul asta. E o chestie care ne-a dat peste cap pe toţi. Mai ales că toţi au fost achitaţi pe bandă rulantă. Singurul care a fost condamnat cu executare este preşedintele Dragnea. Este o execuţie clară a preşedintelui, aşa cum s-a întâmplat şi cu Adrian Năstase“, a declarat Cătălin Rădulescu, la Digi 24. 

”A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom  face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD.

Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a mai spus Cătălin Rădulescu, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare. 

 

SHARE