Ce scria presa americană în 2000 despre șoferul Florin Cîţu

Printre reclamele la produse de slăbit și rugămintea adresată cititorilor de-a trimite redacției scrisorile copiilor către Moș Crăciun, în presa locală din SUA apărea și o informație despre cel care peste 20 de ani avea să declare că nu mănâncă pâine, premierul Florin Vasile Cîțu…

Înghesuită, laolaltă cu alte isprăvi similare, mărturia despre fapta lui Cîțu a văzut lumina tiparului pe 4 decembrie 2001.

”Duminică, 3 decembrie 2000, la ora 02:11, în timpul unui control de rutină, la un semafor, la intersecţia străzilor Elwood Drive (devenită între timp University Boulevrad) şi Lincoln Way din oraşul Ames, a fost oprit în trafic un șofer care conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Florin Vasile Cîțu, 28 de ani, cu domiciliul în Squaw Creek Drive, nr. 600, a fost arestat și acuzat de conducere în stare de ebrietate”, scrie, laconic, gazeta americană.

 

Intersecţia în care a fost prins băut la volan se află la doi kilometri de locuinţa de atunci a lui Florin Cîţu, la aproximativ jumătatea distanţei față de campusul universitar.

 

Așa arata în 2019 locul în care se afla locuița lui Cîțu în 200, probabil că multe nu s-au schimbat între timp

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories