Reformarea PSD. Claudiu Manda şi deputatul Mitralieră, la un pas de bătaie în CEX

28 Noi 2019 | scris de Anita Raicu

Surse politice din PSD informează că europarlamentarul Claudiu Manda şi deputatul Cătălin Rădulescu, poreclit ”Mitralieră”, s-au încăierat în Comitetul Executiv al partidului, desfășurat în urmă cu câteva zile. 

Reformarea PSD. Claudiu Manda şi deputatul Mitralieră, la un pas de bătaie în CEX
Claudiu Manda, intrigat de prezența în CEX a lui Cătălin Rădulescu

În şedinţa conducerii PSD, Claudiu Manda le-a cerut colegilor care nu sunt membri CEX să părăsească şedinţa. Mesajul îș viza direct pe Cătălin Rădulescu, care a fost prezent la toate reuniunile CEX, deşi nu e lider de filială.

În replică, Cătălin Rădulescu i-a transmis că a fost invitat de Viorica Dăncilă, la acea oră lider al PSD. Numai că Dăncilă nu i-a confirmat explicația, spunând că CEX-ul PSD nu e nuntă, să fie nevoie de invitaţii. 

Manda a insistat ca Rădulescu să iasă din sală, însă Rădulescu a fost de neclintit. 

”Dacă plec de aici, o să-mi aduc băieţii care mă susţin şi venim să ne batem cu voi”, ar fi spus Cătălin Rpdulescu, unul dintre cei mai agresivi politicieni, cel puţin ca discurs.

Până la urmă, Cătălin Rădulescu a rămas la CEX, iar Claudiu Manda a schimbat subiectul. 

La finalul şedinţei, Cătălin Rădulescu l-a criticat pe Marcel Ciolacu, noul lider PSD, susţinut şi de Manda: ”Poate unii dintre liderii noştri o să înveţe să vorbească şi limba română. O să vedem la Congres! Nu mă refer la doamna Dăncilă". 

Nu au fost singurii lideri PSD care s-au încăierat. Preşedintele PSD Bacău, Dragoş Benea, şi preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, au avut un schimb dur de replici. Benea i-a reproşat lui Bădălău că a dansat pe manele şi a jignit diaspora, iar Bădălău l-a ameninţat cu bătaia, potrivit Digi 24. 


CLICK - Follow us on Google News