Codrin Ștefănescu i-a dat cadou de nuntă lui George Simion o vacă bălțată: Am luat două, una o țin la partid

De-a lungul carierei sale, Codrin Ștefănescu nu s-a făcut remarcat în politica românească decât prin vorbe, de foarte multe ori goale…

Intrat într-un con de umbră, secretarul general al Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu a reușit să atragă atenția opiniei publice în ultimul timp prin cearta la cuțite cu Liviu Dragnea, cel pe care-l admira nespus, până nu de mult. 

Ștefănescu a vorbit despre cadoul de nuntă pe care i l-a făcut lui George Simion – politicianul oferindu-i lui Simion o vacă bălțată, ba mai mult, și-a cumpărat una și lui.

”Am vrut să mă duc, dar nu am putut din cauze familiale. Cu toate acestea, i-am pregătit un cadou special: am cumpărat din județul Alba două vaci, una o să o țin la mine la partid și cealaltă i-am dăruit-o lui. Sunt două bălțate românești, o rasă pe cale de dispariție.

Noi trebuie să facem ceva pentru producția românească. Este extrem de periculos ceea ce se întâmplă, când promovezi la televizor și pe site-uri de știri ideea mâncării de insecte și a uciderii vacilor…

Nu-mi vine să cred câtă ură e în spațiul public. Noi nu în România prezentată de ei trăim.”, a declarat Codrin Ştefănescu pentru Evenimentul Zilei.