Din Guvern, la taraba cu petarde. Dana Varga, fost consilier a lui Dăncilă, surprinsă vânzând artificii

19 Ian 2020 | scris de Anita Raicu

Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă Dana Rozalia Varga a fost surprinsă într-o apariție inedită: în spatele unei tarabe, vânzând petarde și artificii.

Din Guvern, la taraba cu petarde. Dana Varga, fost consilier a lui Dăncilă, surprinsă vânzând artificii

Contactată de publicația citată, Dana Varga a confirmat că, de sărbători, și-a ajutat fiul să vândă, legal, articole pirotehnice. 

"Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul. Cu siguranță cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de așa ceva. E un conflict mai vechi”, a precizat Dana Varga pentru publicația citată.

Dana Rozalia Varga, fost consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă pentru problemele ce țin de minoritatea romă, este fiica bulibașei Rudolf Varga, din Gilău, decedat anul trecut.

Consiliera premierului Dăncilă a fost protagonista unui scandal media, după ce anul trecut a preluat un montaj foto pe contul său de Facebook o imagine în care Iohannis era comparat cu Hitler/

Dana Rozalia Varga a muncit aproape întreaga viață la stat fiind consilier cu rang înalt în diverse ministere.

În 2017, a câștigat 53.000 de lei din funcția de consilier de stat în Guvernul României și 10.600 de lei la Agenția națională pentru romi, organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului.

În ultima declarație de avere, Dana Rozalia Varga scrie că primește bani doar pentru poziția de consilier - 106.000 de lei, adică aproximativ1.900 euro pe lună.


CLICK - Follow us on Google News