CTP, despre declaraţiile lui Iohannis: A intrat în zona mocirlei din politică. Ce dracu putea să-i promită Orban lui Ciolacu?

01 Mai 2020 | scris de Monica Pavelescu

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 declarațiile făcute de preşedintele Klaus Iohannis pe tema trecerii tacite în Camera Deputaților a proiectului de autonomie a Ţinutului Secuiesc, considerând că şeful Statului a forţat lovitura politică dată PSD peste marginile admise, intrând în zona mocirlei politice.

CTP, despre declaraţiile lui Iohannis: A intrat în zona mocirlei din politică. Ce dracu putea să-i promită Orban lui Ciolacu?

Totodată, CTP se întreabă retoric ce ar fi putut să-i promită premierul Ungariei, Viktor Orban, preşedintelui interimar PSD Marcel Ciolacu, pentru Ardeal.

”Nu l-am crezut capabil de aşa ceva (pe Klaus Iohannis - N.R.). A intrat în zona mocirlei colorate, slinoase din politică, nu aş fi crezut că va recurge la aşa ceva. A forţat lovitura politică peste marginile admise.

Putea să spună, şi ar fi fost cât se poate de corect, că PSD are un cazier încărcat în materie de trocuri cu UDMR, fiecare în scopul lui. 

Mulţi cetățeni nu au gândit şi au spus bine le-a făcut Iohannis trădătorilor care-şi vând ţara. Asta înseamnă să nu-ţi foloseşti partea de sus a corpului.

Ce interes avea PSD în acest moment să treacă acest proiect de lege? Niciunul!

Mai mult decât trădător de ţară, domnul Ciolacu e tembel. Asta înseamnă o persoană delăsătoare, nu că este idiot, înseamnă un lasa-mă să te las, un ins care amână mereu. Pur şi simplu Ciolacu nu şi-a făcut treaba, e mai nou în funcţie.

Să gândim: cum să vândă Ardealul lui Viktor Orban. Ce îi dă el lui Ciolacu pentru Ardeal?! Ce dracu putea să promită? O absurditate! De ce a spus Iohannis aşa ceva, a urcat în această zonă a grotescului”, a declarat vineri seară CTP într-o intervenţie la Digi24.


CLICK - Follow us on Google News