3dots.ro

CTP: Iohannis nu se plimbă. Iohannis nu își plimbă nevasta. Ce dracu caută în Tanzania?

CTP: Iohannis nu se plimbă. Iohannis nu își plimbă nevasta. Ce dracu caută în Tanzania?

Cristian Tudor Popescu își revarsă public dezamăgirea față de prestația președintelui Klaus Iohannis cu gândul că va reuși să ne prezinte cu succes la viitoarele alegeri un nou candidat de care își și ne va lega speranțele de mai bine, de ce nu, pentru împlinirea unei nou dezamăgiri…

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, CTP le explică românilor indignați de ce președintele pe care l-au ales nu se plimbă, ci ”își plimbă avioanele”.

”Iohannis nu se plimbă

Scandal, nesimțire, lux, sfidare. Sunt cuvintele cel mai des folosite public în legătură cu hotelurile de 7 stele zburătoare cu care Iohannis își transportă fizicul său și al soției, pe banii statului, nu din meditații. Care bani, nu sunt aduși la cunoștința publicului, că ”e secret”. Cum se poate așa ceva, președintele ăsta își bate joc de noi!

Asemenea indignări, ba chiar înjurături, sunt rodul unei mari confuzii. Când l-au votat, alegătorii lui Iohannis au crezut că ”neamțul” va veni la Cotroceni ca să dea oamenilor tot ce are mai bun în el. Că, în sfârșit, vom avea un președinte pentru popor. ”Dacă ați crezut asta, e treaba voastră, ghinion!” a transmis în fiecare clipă a mandatelor sale. Căci, înălțimea sa consideră, în modul cel mai sincer, că a făcut o imensă favoare României punându-se în fruntea ei.

Prin urmare, unui om ca el, care se naște o dată la 500 de ani, românii trebuie să-i dea ei tot ce poftește. Și mai mult decât atât. Ce să-ți mai dorești după ce ai ajuns președintele României? Iohannis vrea să fie și deasupra altor șefi de stat europeni, drept care se urcă acolo cu avioane de boier saudit. Ce, el e mititica Maia Sandu, care călătorește cu aeronave de linie și comunică public cheltuielile ca la piață?

Și pe urmă, jeturile opulente ale lui Iohannis nici nu sunt pentru ochii românilor. Nu-l interesează să fie văzut cu ele pe Otopeni. Nici măcar pe aeroporturile din Paris sau Frankfurt, unde nu dă pe nimeni pe spate, ci în țări în care face senzație, din America Latină și Africa, unde tocmai se deplasează acum pe urmele altui Nicu (în germană, Klaus este un diminutiv pentru Nikolaus).

Pe cale de consecință, trebuie lămurită altă neînțelegere care persistă. Iohannis nu se plimbă. Iohannis nu își plimbă nevasta. La întrebarea: ce dracu caută în Chile, Argentina, Kenia, Nigeria sau Tanzania? răspunsul este: își plimbă avioanele”, a scris, plin de năduf, CTP.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU