Dana Budeanu: N-o mai susţin în viaţa vieţilor mele pe Gabriela Firea dacă…

Potrivit unui sondaj realizat de PNL, Gabriela Firea, fost primar al Bucureștiului şi actual ministru al Familiei, conduce în topul preferințelor bucureștenilor privind Primăria Capitalei, următorul potențial candidat clasându-se la 10 procente în urma sa.

Întrebată dacă după rezultatele acestul sondaj simte vreo satisfacție, mai ales că la alegeri a fost criticată  pentru că a susținut-o pe Firea, candidata PSD, Dana Budeanu a spus: 

"Sincer, n-am nicio satisfacție, pentru că eu știu ce se întâmplă în oraș, știu cum trăiesc oamenii. Satisfacția mea va fi una singură.

O să câștige Gabriela Firea, normal, pentru că femeia știe ce are de făcut, de aia câștigă. Nu câștigă că vrea Dana Budeanu sau că a fost susținută de PSD. Sunt niște tâmpenii! Femeia știe ce are de făcut, e făcută pentru asta. Punct!

Însă nu o mai susțin în viața vieților mele pe Gabriela Firea dacă mai dă bani la ”haştagi”, cum a dat tot mandatul.

I-am spus de 300 de ori,nu mai da bani la neterminații ăștia! Tu îi finanțezi pe ăia care se duc în piață la ”haștagism”? Acuma nu le mai da nimic.

Ok. Iar eu voi face o monitorizare, că așa am învățat din progresism. Eu sunt expert în progresism! Nu de acum, din 2016, de aia îi știu pe dinafară p-ăștia.

Şi voi verifica exact unde sunt cartierele de progresiști și acolo o să mă tăvălesc pe jos, efectiv cum fac și ei în living, să nu existe căldură și apă caldă cât e Firea primar și cu asta basta.

Bă, fiți atenți ce vă spun și știu, am cartierele le am deja notate. Acolo e avarie de 10 ori pe iarnă, exact cum e acum în tot orașul. N-ați votat, mă, că pă 28 septembrie o să avem apă? Unde-i apa, unde-i dușu? Ciuciu!

Acuma ies artiștii ăia nebuni care stăteau prin piață și care făceau nu știu ce cântecele cu  PSD și nu știu ce… și acuma îl înjură pe Nicușor?

Păi cum? Aţi făcut campanie electorală, mă, cum adică? Voi sunteți vinovați! Voi, presa care a susținut această administrație și cei care au votat sunteți vinovat 100 % de acest dezastru și de halul în care au ajuns bătrânii", a spus Dana Budeanu în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN