Senat. Diana Șoșoacă susține că a fost lovită la intrarea în Comisia Juridică

Cum politicii românești îi pasă prea puțin de problemele pe care ar trebui să le rezolve, avem parte doar de circ, nu și de pâine…

Senatoarea Diana Șoșoacă a avut o controversă cu șefa Comisiei Juridice din Senat, Iulia Scânteie pe tema măștii de protecție.

Șoșoacă a venit la audierea sa cu o mască transparentă, însă Scânteie nu a vrut să îi permită accesul în sală, deși avea nasul și gura acoperite așa cum cerea legea.

Diana Șoșoacă acuză că a fost lovită peste picioare când a încercat să intre în sală și a sunat la 112 pentru a reclama abuzurile la care susține că a fost supusă.

"Singurul ordin care spune cum arată mască că trebuie să îmi acopere nasul și gura. Majoritatea parlamentarilor poartă mască albastră. Le-am cerut să îmi arate certificatul de conformitate al măștilor.

Să fii tu parlamentar și să vii să spui că o mască e conformă sau nu e încălcare a legii. Doar pentru că esti președinta Comisiei Juridice, să spui tu că nu e conformă, înseamnă un abuz.

E greu să înțeleagă aceste legi și e greu de crezut că poate conduce Comisia Juridică. A încercat să cheme jandarmii să ne dea afară și a vrut să interzică intrarea avocatului meu în sală", a declarat Șoșoacă.