Averea senatoarei Diana Şoşoacă. Trei locuinţe şi obiecte de artă de 5.000 de euro. Soţul, secretar la propriul cabinet de avocatură

24 Ian 2021 | scris de Monica Pavelescu

Ascensiunea Dianei Șoșoacă pe scena politică românească a fost una destul de rapidă, ceea ce a stârnit o curiozitate a opiniei publice în legătură cu persoana dar și cu averea pe care o deține...

Averea senatoarei Diana Şoşoacă. Trei locuinţe şi obiecte de artă de 5.000 de euro. Soţul, secretar la propriul cabinet de avocatură

Senatoarea Diana Şoşoaca, unul dintre cei mai cunoscuţi membri AUR, şi-a publicat pe site-ul Senatului declaraţia de avere.

Potrivit acesteia, senatoarea deţine mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie şi deţine conturi bancare în care se regăsesc aproximativ 15.000 de euro.

Conform documentului publicat pe site-ul Senatului, Diana Şoşoacă deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei terenuri intravilane, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovita.

Senatoarea mai deţine trei locuinţe, dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul marca Opel Costra cumpărat în 2015.

La capitolul bunuri Diana Şoşoacă deţine mai multe obiecte de artă dobândite „din familie” şi care au o valoare estimată de 5.000 de euro. Senatoarea mai are patru conturi bancare care însumnează peste 15.000 de euro.

Declaraţia de avere a senatoarei mai evidențiază faptul că aceasta deţine Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde a obţinul doar anul trecut suma de 250.000 de lei. La acelaşi cabinet este angajat şi soţul acesteia, în postul de secretar, unde obţine o sumă de aproape zece ori mai mică - 28.000 de lei pe an.


CLICK - Follow us on Google News